Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα 1-1: Έσωσαν τουλάχιστον τον βαθμό οι Καταλανοί

Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα 1-1: Έσωσαν τουλάχιστον τον βαθμό οι Καταλανοί

Χάρη σε ένα αυτογκόλ προς το φινάλε του ματς, η Μπαρτσελόνα πήρε τον βαθμό (1-1) από τη Βαγιεκάνο που μετά τη Ρεάλ έκανε ζημιά και στους Καταλανούς.

Νέα γκέλα για την Μπαρτσελόνα! Μετά τη Ρεάλ, η Βαγιεκάνο σταμάτησε και τους Καταλανούς, με το τελικό 1-1 να αφήνει μάλλον ικανοποιημένη την ομάδα του Τσάβι που ήταν απογοητευτική για άλλο ένα εκτός έδρας ματς. Στο -3 από τη Χιρόνα και στο -1 από τη Ρεάλ οι «μπλαουγκράνα» που έχουν και παιχνίδι παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λόπες στο 39ο λεπτό και στο β’ μέρος «οχυρώθηκαν» στα μετόπισθεν για να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Οι «μπλαουγκράνα» πίεσαν ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν έβρισκαν διαδρόμους για την εστία του Ντιμιτριέφσκι και χρειάστηκε μια άτυχη στιγμή του Λεζέν, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 82ο λεπτό. Νωρίτερα η Μπάρτσα είχε και δοκάρι σε σουτ του Ραφίνια, αλλά γενικά δεν έθελξε και πάλι με την απόδοσή της.

Διαβάστε επίσης: Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού, δεν είναι δύο – Είναι πέντε: Και ακόμη δεν είδαμε τίποτα…

Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Εσπίνο, Μουμίν (75′ Πάπε Σις), Λετζέν, Μπάλιου, Ίσι Παλαθόν, Όσκαρ Βαλεντάιν, Ντε Φρούτος (68′ Μπεμπέ), Ουνάι Λόπεθ (78′ Ρατιού), Τρέχο (68′ Κίκε Πέρεθ), Σέρχιο Καμέλο (75′ Φαλκάο)

Μπαρτσελόνα: Πένια, Μαρτίνεθ, Κανσέλο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Ντε Γιονγκ, Πέδρι (75′ Φερμίν Λόπεθ), Ρομέου (55′ Γκιντογκάν), Γιαμάλ (75′ Ραφίνια), Τόρες (55′ Ζοάο Φέλιξ), Λεβαντόφσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ