Ατλέτικο Μαδρίτης – Μαγιόρκα 1-0: Έπιασαν την Μπαρτσελόνα και συνεχίζουν την αναρρίχηση οι ροχιμπλάνκος

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μαγιόρκα 1-0: Έπιασαν την Μπαρτσελόνα και συνεχίζουν την αναρρίχηση οι ροχιμπλάνκος

Με τον Αντουάν Γκριεζμάν να λύνει τον «γόρδιο δεσμό» η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 εντός έδρας επί της Μαγιόρκα, πιάνοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα την Μπαρτσελόνα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η μεγάλη κερδισμένη του πρώτου πιάτου της 14ης αγωνιστικής της La Liga.

Με «χρυσό» σκόρερ τον Αντουάν Γκριεζμάν οι ροχιμπλάνκος επικράτησαν με 1-0 εντός έδρας της Μαγιόρκα εκμεταλλευόμενοι έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα (1-1 στην έδρα της Βαγιεκάνο) πιάνοντας την στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Μαρκόπουλο 3-0: Καθαρή νίκη για τις ερυθρόλευκες που στρέφουν το βλέμμα τους στη… Νοβάρα

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ΄ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης έχοντας την συντριπτική κατοχής της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα.

Το μεγάλο πρόβλημά τους στον αγώνα ήταν η αστοχία, αφού παρά τις πολλές τελικές, η πλειονότητά τους δεν κατευθυνόταν στην εστία του Πρέντραγκ Ράικοβιτς.

Τελικά την λύση για το σύνολο του Τσόλο Σιμεόνε έδωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν ο οποίος με μια εξαιρετική γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της Μαγιόρκα χαρίζοντας έτσι το πολύτιμο τρίποντο στους γηπεδούχους.

Πλέον η Ατλέτικο συγκατοικεί με την Μπαρτσελόνα στην 3η θέση, έχοντας ωστόσο και ένα ματς λιγότερο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Αθπιλικουέτα(82’ Χιμένες), Ερμόσο, Βίτσελ, Λίνο(71’ Σαούλ), Μπάριος, Κόκε(63’ Ντε Πολ), Κορέα(63’ Κορέα), Γιορέντε, Μοράτα(82’ Ντεπάι), Γκριεζμάν

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ράικοβιτς, Γκονζάλεθ, Βαλγιέντ, Κοπέτ(82’ Μαφέο), Νάστασιτς, Λάτο, Ροντρίγκες(73’ Αμάτ), Σάμου Κόστα, Νταρντέρ, Σάντσεθ(63’ Μασκαρέλ), Πρατς (63’ Λάριν)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ