Mπαρτσελόνα: Τα μήνυμα στήριξης στον Γκάβι από τους συμπαίκτες του

Mπαρτσελόνα: Τα μήνυμα στήριξης στον Γκάβι από τους συμπαίκτες του

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θέλησαν να δείξουν την στήριξή τους στον άτυχο συμπαίκτη τους Γκάβι, στον αγώνα κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο με έναν τρόπο που λίγοι πρόσεξαν

Ο Γκάβι αποτελεί τον μεγάλο άτυχο της Μπαρτσελόνα τη φετινή χρονιά, καθώς ο 19χρονος άσος τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Ισπανίας κόντρα στη Γεωργία με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 8 μήνες. Μάλιστα την Τρίτη (28/11) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στον πρόσθιο χιαστό και τον μηνίσκο.

Οι συμπαίκτες του όμως θέλησαν να δείξουν τη στήριξή τους προς τον Καταλανό μέσο στον χθεσινό αγώνα κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο. Αρχικά, οι βασικοί ποδοσφαιριστές μπήκαν στον αγωνιστικό φορώντας φανέλες με το όνομα του Γκάβι, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα οι εμφανίσεις των Μπλαουγκράνα είχαν στο στήθος γραμμένη την έκφραση  «Εstem amb tu, Gavi» που σημαίνει «είμαστε μαζί σου Γκάβι».

Διαβάστε επίσης: «Νέος αθλητικός διευθυντής στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Άλβες»

Βέβαια, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα προχώρησαν και σε μία συμβολική κίνηση που λίγοι κατάλαβαν. Στην ομαδική φωτογραφία, oι Λαμίν Γιαμάλ και Φεράν Τόρες άφησαν μία κενή θέση στη κάτω σειρά, ακριβώς στη μέση. Αυτή είναι η θέση που συνήθως κάθεται ο Γκάβι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ