«Νέος αθλητικός διευθυντής στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Άλβες»

«Νέος αθλητικός διευθυντής στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Άλβες»

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει ότι ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Εστορίλ, Πέδρο Άλβες είναι έτοιμος να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται μεσούσης της σεζόν και να παίζει κάθε 3-4 μέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως τα σενάρια στο εξωτερικό δίνουν και παίρνουν γύρω από τους ερυθρόλευκους.

Μια μέρα μετά το ματς με τον Παναιτωλικό και τη νίκη με 3-1 για το πρωτάθλημα, ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο δημοσίευσε πως ο Πέδρο Άλβες αναλαμβάνει μέσα στο επόμενο διάστημα χρέη αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση του στο Twitter, ο Ιταλός αναφέρει σαν αποκλειστική την είδηση ότι ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Εστορίλ, που τα πήγε περίφημα στο διάστημα που δούλεψε στον πορτογαλικό σύλλογο, είναι έτοιμος για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Μάλιστα, ο Ρομάνο τονίζει ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για να αναλάβει ο Πέδρο Άλβες τον συγκεκριμένο ρόλο άμεσα, χωρίς ωστόσο να τονίζει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ