Ο Ζιντάν σόκαρε τη Ρεάλ: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του!

Ο Ζιντάν σόκαρε τη Ρεάλ: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του!

Ο Γάλλος τεχνικός αποχωρεί από την «βασίλισσα» και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή. Δείτε σε live streaming τη συνέντευξη Τύπου του Γάλλου τεχνικού.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης και γι’ αυτό το λόγο θα δώσει σε λίγη ώρα συνέντευξη Τύπου. Ο Γάλλος προπονητής δεν θα είναι στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που οριστικοποιήθηκε μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Πήρα μιαν απόφαση και δεν θα συνεχίσω στην Ρεάλ την επόμενη σεζόν. Νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση γιατί η ομάδα χρειάζεται μια αλλαγή» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Ζιντάν μετά την συνάντηση του με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας.

«Αγαπώ την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Φλορεντίνο Πέρεθ και δεν λέμε αντίο. Λέμε εις το επανιδείν. Η Ρεάλ μου έχει δώσει τα πάντα και θα είμαι πάντα εκεί. Μπορεί αυτή η αλλαγή να φαίνεται περίεργη σε πολλούς αλλά έπρεπε να γίνει» υποστήριξε ο Γάλλος τεχνικός στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Δεν κουράστηκα αλλά χρειάζεται μια αλλαγή για να συνεχίσει η Ρεάλ Μαδρίτης στον δρόμο των επιτυχιών. Δεν ψάχνω ομάδα για την επόμενη σεζόν. Πολύ απλά πιστεύω ότι είναι σημαντικό να ξέρεις πότε πρέπει να σταματήσεις. Πήρα μιαν απόφαση για το καλό της ομάδας και το έκανα μετά από μια επιτυχία, μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, τόνισε πως ήθελε να μεταπείσει τον Ζιντάν αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. «Ήταν μια απρόσμενη απόφαση του Ζιντάν, ειδικά μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν μια απόφαση που δεν περιμέναμε. Θέλαμε να του αλλάξουμε γνώμη αλλά έχει πάρει την απόφαση του. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα μας. Χρειάζεται να κάνει ένα διάλειμμα και το αξίζει».

Οι παίκτες της Ρεάλ αποχαιρέτησαν με ξεχωριστά μηνύματα τον Ζινεντίν Ζιντάν, δείχνοντας την εκτίμηση τους στο πρόσωπο του Γάλλου τεχνικού.

Ο Ζιντάν αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας οδηγήσει τους μερένχες σε τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ, επίτευγμα που αν μη τι άλλο χαρακτηρίζεται εντυπωσιακό και καθιστά απόλυτα επιτυχημένη την παρουσία του Γάλλου στον πάγκο της ισπανικής ομάδας.

Οι τελευταίες εξελίξεις οδηγούν την διοίκηση της Ρεάλ στην διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως για την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν έχουν δείξει ενδιαφέρον πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Απομένει πλέον να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γάλλου προπονητή.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο διάδοχος του Ζιντάν στον πάγκο της «βασίλισσας» θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου του Ζιζού σε live streaming:

 

https://twitter.com/realmadrid/status/1002125063901020160

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ