Χιρόνα – Μπιλμπάο 1-1: Ο Βαλβέρδε «φρέναρε» τους Καταλανούς και η Ρεάλ τους έπιασε στην κορυφή

Χιρόνα – Μπιλμπάο 1-1: Ο Βαλβέρδε «φρέναρε» τους Καταλανούς και η Ρεάλ τους έπιασε στην κορυφή

Η Μπιλμπάο είχε απάντηση στο προβάδισμα της Χιρόνα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και τη Ρεάλ να πιάνει πλέον στην κορυφή τους Καταλανούς.

Συγκάτοικο στην κορυφή της La Liga απέκτησε μετά το πέρας της 14ης αγωνιστικής η Χιρόνα. Οι Καταλανοί έμειναν στο 1-1 με την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε και μοιράζονται πλέον την πρώτη θέση με τη Ρεάλ η οποία έχει και την ισοβαθμία.

Το ματς ξεκίνησε δυνατά με την Μπιλμπάο να απειλεί περισσότερο, αλλά να πέφτει πάνω στον Γκασανίγκα που ύψωσε τείχος στην εστία του. Στο 27′ ο Ερέρα βρήκε δίχτυα, με το γκολ του όμως να ακυρώνεται για οφσάιντ και οι μεγάλες συγκινήσεις ήρθαν τελικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: «Αγκάθι» με Αραούχο στην ΑΕΚ – Γιατί οδηγείται προς την έξοδο ο Αργεντινός

Εκεί όπου στα πρώτα λεπτά μετά την ανάπαυλα, η Χιρόνα πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο 56ο λεπτό συγκεκριμένα, ο Γκουτιέρεθ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Τσιγκανκόβ με πλασέ στο πίσω δοκάρι έγραψε το 1-0. Η χαρά των Καταλανών δεν κράτησε πολύ καθώς έντεκα λεπτά μετά ήρθε το 1-1 με ωραία ενέργεια και πλασέ του Ινιάκι Γουίλιαμς.

Μέχρι το φινάλε οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για τη νίκη, με κυριότερη την ευκαιρία του Τόρε για τους γηπεδούχους στο 89′, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Χιρόνα: Γκασανίγκα, Μπλιντ, Γκαρσία, Μιγκέλ Γκουτιέρεθ, Αρνάου (69’ Κόουτο), Αλέις Γκαρσία, Ερέρα (85’ Κέμπε), Μαρτίν (76’ Τόρε), Στουάνι (69’ Πόρτου), Σάβιο, Τσιγκανκόβ (85’ Βαλερί)

Μπιλμπάο: Σιμόν, Λέκουε, Ντε Μάρκος, Βιβιάν, Παρέδες, Ντε Γαλαρέτα (81’ Αντέρ Ερέρα), Βέσγα, Σανσέτ (90’ Ουνάι Γκόμεθ), Ι.Ουίλιαμς (90’ Αρές), Ν.Ουίλιαμς (81’ Μπερενγκέρ), Γουρουθέτα (72’ Ραούλ Γκαρσία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ