«Αγκάθι» με Αραούχο στην ΑΕΚ – Γιατί οδηγείται προς την έξοδο ο Αργεντινός

«Αγκάθι» με Αραούχο στην ΑΕΚ – Γιατί οδηγείται προς την έξοδο ο Αργεντινός

Η επέκταση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Σέρχιο Αραούχο δεν φαίνεται να εξελίσσεται όπως θα ήθελαν στην Ένωση, με τον Αργεντινό να... κοιτάζει προς την έξοδο.

Πολύ πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν θέλουν να κλείσουν στην ΑΕΚ τις υποθέσεις με τα συμβόλαια που έχουν μπει στον τελευταίο χρόνο ισχύς τους. Για όσους ποδοσφαιριστές βέβαια έχουν αποφασίσει πως θέλουν να τους κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι του 2024 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μάνταλος και Βίντα έβαλαν ήδη την υπογραφή τους σε νέα συμβόλαια και θα παραμείνουν στα κιτρινόμαυρα, κάτι που στην Ένωση επιθυμούν να συμβεί και με τον Σέρχιο Αραούχο.

Όταν το 2021 ο «Τσίνο» επέστρεψε στην ΑΕΚ είχε υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια με οψιόν για ακόμη ένα. Όπως ξέρουμε καλά βέβαια πλέον αυτές οι οψιόν είναι περισσότερο τυπικές παρά ουσιαστικές, κάτι που σημαίνει πως ο αρχηγός της Ένωσης μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει. Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει τότε ο Αραούχο προέβλεπε κλιμακωτές απολαβές για κάθε χρόνο και φέτος αναμένεται να πάρει τα περισσότερα χρήματα τα οποία είναι λίγο κάτω από ένα εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Το απίθανο 1-2 του Ολυμπιακού στην Euroleague: Δεν υπάρχει αυτό που κάνουν Πίτερς και Κάνααν (vids)

Η ΑΕΚ τον έχει προσεγγίσει το τελευταίο διάστημα και του έχει δείξει τις προθέσεις της, καταθέτοντάς του συγκεκριμένη πρότασή για νέο συμβόλαιο. Μία πρόταση όμως που δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον Αραούχο καθώς προβλέψει λιγότερα χρήματα από όσα αξιώνει εκείνος. Ο 31χρονος άσος φαίνεται να ζητάει πάνω από ένα εκατ. ευρώ, κοντά δηλαδή στα κορυφαία συμβόλαια του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ («αγγίζουν τα 1,2 εκατ. ευρώ) και κάπου εκεί κολλάει αυτή την στιγμή η υπόθεση.

Τίποτα δεν είναι οριστικό προς το παρόν, ωστόσο οι πιθανότητες αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στην ιστορία, από τη μία ή την άλλη πλευρά, είναι να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Αραούχο. Η επιθυμία του εξάλλου να γυρίσει στη Λας Πάλμας και να είναι δίπλα στην κόρη του είναι δεδομένη και την έχει εκφράσει πολλάκις τους τελευταίους μήνες. Αν δεν τα βρει με την ΑΕΚ, δεν θα δυσκολευτεί να επιστρέψει στην Ισπανία, κλείνοντας οριστικά το κεφάλαιο της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ