Πυρά Γκριεζμάν κατά Φέλιξ: «Ήταν ασυνεπής στις σκληρές προπονήσεις του Τσόλο, γι’ αυτό έφυγε»

Πυρά Γκριεζμάν κατά Φέλιξ: «Ήταν ασυνεπής στις σκληρές προπονήσεις του Τσόλο, γι’ αυτό έφυγε»

O Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για τον Ζοάο Φέλιξ, κατηγορώντας τον πως δεν ήταν αρκετά συνεπής στις προπονήσεις της Ατλέτικο, γι' αυτό και πήγε στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποφάσισε να «δυναμιτίσει» ακόμη περισσότερο το κλίμα πριν το ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, μιλώντας με σκληρή γλώσσα για τον πρώην συμπαίκτη του Ζοάο Φέλιξ.

Ο νεαρός Πορτογάλος επιθετικός επέλεξε να αφήσει την Ατλέτικο και να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, πηγαίνοντας ως δανεικός στους «Μπλαουγκράνα».

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ποντένσε- Τι συμβαίνει με τον Γιόβετιτς

Ο Γάλλος κατηγόρησε τον Φέλιξ, πως δεν άντεξε να είναι τόσο συνεπής στις σκληρές προπονήσεις του Τσόλο Σιμεόνε στην Ατλέτικο και αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξε να πάει στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον πρώην συμπαίκτη του ο Γκριεζμάν: 

«Στο τέλος, όταν έρθεις στην Ατλέτικο, ξέρεις λίγο-πολύ πώς είναι ο προπονητής και η ομάδα. Είτε προσαρμόζεσαι και δουλεύεις για αυτό είτε τα πράγματα δεν πάνε καλά για εσένα. Ο Ζοάο δούλεψε πολύ καλά μερικές φορές, αλλά πρέπει να είσαι συνεπής.

Υπήρχαν στιγμές που κουραζόταν και δεν έβλεπε τον εαυτό του εδώ. Γι’ αυτό έκανε την προσπάθεια (να φύγει) και ο σύλλογος έκανε επίσης την προσπάθεια να του δώσει μια διέξοδο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ