Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ποντένσε- Τι συμβαίνει με τον Γιόβετιτς

Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ποντένσε- Τι συμβαίνει με τον Γιόβετιτς

Δεν έφταναν τα υπόλοιπα στον Ολυμπιακό. Επέστρεψε στην Ελλάδα και με δύο τραυματίες. Τι συμβαίνει με Ποντένσε και Γιόβετιτς.

Δεν του έφταναν τα υπόλοιπα του Ολυμπιακού στη Γερμανία, επέστρεψε στην Ελλάδα και με γεμάτο ιατρικό δελτίο. Εκείνο που «φιλοξενεί» καιρό τώρα τους Νίκολας Φρείρε, Τζάκσον Πορόζο και Γκουστάβο Σκάρπα. Το ίδιο στο οποίο προστέθηκαν ο Ντανιέλ Ποντένσε και ο Στέφαν Γιόβετιτς.

Και οι δύο αναμένεται μέσα στην ημέρα να υποβληθούν στις απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχουν υποστεί. Η αίσθηση που υπάρχει όμως από την πρώτη εκτίμηση, είναι ότι τουλάχιστον ο Πορτογάλος δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Αντίθετα ο Μαυροβούνιος πιθανότατα έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς άρα θα απουσιάσει εβδομάδες. Ο Ντανιέλ Ποντένσε δέχτηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους στο Europa Park Stadion και αποχώρησε με φορείο σφαδάζοντας (πήρε τη θέση του στο 50΄ο Γιώργος Μασούρας) απευθείας για τα αποδυτήρια.

Η πρώτη εκτίμηση όμως είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, χωρίς βεβαίως αυτό φυσικά να σημαίνει ότι είναι αυτομάτως και διαθέσιμος. Οι εξετάσεις που θα υποβληθεί θα δείξουν αν μπορεί να είναι στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με τον Βόλο ή αν η επιστροφή του θα προκύψει από το ματς με τον Πανσερραϊκό (10/12)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ