Ο Ρονάλντο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του πριν τον τελικό

Ο Ρονάλντο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του πριν τον τελικό

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είχε ενημερώσει τους συμπαίκτες του για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε τους συμπαίκτες του για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca».

Μάλιστα, φέρεται να το έκανε αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, με τους συμπαίκτες του να ξαφνιάζονται όχι τόσο από την επιλογή του, όσο από τη στιγμή που επέλεξε να τους τη γνωστοποιήσει.

Ο Πορτογάλος επιθετικός προκάλεσε έκπληξη με τις αινιγματικές δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στους «κόκκινους», ενώ λίγες ώρες αργότερα έγιναν γνωστοί οι λόγοι που τον έχουν ωθήσει στην πόρτα της εξόδου από τους «μερέγνκες». Μάλιστα, έχει διαρρεύσει ήδη πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον 33χρονο.

Πάντως, οι παράγοντες της μαδριλένικης ομάδας παρουσιάζονται αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να πείσουν τον Ρονάλντο να παραμείνει στους πρωταθλητές Ευρώπης τη νέα σεζόν, ενδεχομένως προσφέροντάς του συμβόλαιο ανάλογο των απαιτήσεών του.

Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε κατέγραψε συνολικά 44 εμφανίσεις και 44 γκολ, ανεβάζοντας σημαντικά την απόδοσή του στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ