Η διορία του Ποτσετίνο για την απάντησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η διορία του Ποτσετίνο για την απάντησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο έχει δώσει στον εαυτό του διορία, όσον αφορά στην απάντησή του στην πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετινό έχει γνωστοποιήσει στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης πως θα δώσει την απάντησή του στο αν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας εντός των επόμενων πέντε ημερών, σύμφωνα με την ισπανική «AS».

Ο Αργεντινός προπονητής είναι ο νούμερο ένα στόχος των «μερένγκες» για να αντικαταστήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο ο πρώτος, παρότι φέρεται να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η προοπτική της Ρεάλ, δεν είναι απόλυτα σίγουρος ότι θέλει να αφήσει άμεσα την Τότεναμ και να προκαλέσει αναταραχή, δεδομένου και ότι η επέκταση του συμβολαίου του ανακοινώθηκε μόλις στις 25 Μαΐου.

Από την πλευρά της, η αγγλική ομάδα περίμενε πως θα ερχόταν η στιγμή που μεγαλύτερη ομάδα θα την προσέγγιζε για τον 46χρονο, όμως στη συγκεκριμένη φάση έχει πιαστεί απροετοίμαστη και παραμένει ασαφές το πώς θα αντιδράσει σε ενδεχόμενη πρόταση των πρωταθλητών Ευρώπης για τον πρώην τεχνικό της Σαουθάμπτον.

Παράλληλα, τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο πιθανότερος διάδοχος του Ποτσετίνο, εφόσον τελικά ο τελευταίος αποχωρήσει για την ισπανική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ