Μπαρτσελόνα: Πρόβλημα με Πέδρι, χάνει το ματς με την Αλμερία

Μπαρτσελόνα: Πρόβλημα με Πέδρι, χάνει το ματς με την Αλμερία

Ο Πέδρι αντιμετωπίζει κάποιο μυϊκό τραυματισμό και θα χάσει την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Αλμερία, με την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση να υπολογίζεται με τον νέο χρόνο.

Η Μπαρτσελόνα προετοιμάζεται για τον τελευταίο επίσημο αγώνα της χρονιάς κόντρα στην Αλμερία στο Ολυμπιακό στάδιο του Μοντζουίκ, για τη 18η αγωνιστική της La Liga.

Ωστόσο, η προπόνηση της Τρίτης έκρυβε μια δυσάρεστη είδηση για τον Τσάβι, καθώς ο Καταλάνος προπονητής είδε τον Πέδρι να αποχωρεί λόγω μυϊκού προβλήματος. Ο 21χρονος μέσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αναμένεται να απουσιάσει για 2 με 3 εβδομάδες, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση από τη νέα χρονιά.

Διαβάστε επίσης: «Μπροστά στην κούρσα για Σκάρπα η Ατλέτικο Μινέιρο»

Η απουσία του Πέδρι από την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Αλμερία θεωρείται δεδομένη, ενώ ο Ισπανός αναμένεται να μην ταξιδέψει και στο Ντάλας όπου η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Κλάμπ Αμέρικα σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Τσάβι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντε Γιονγκ ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ φυσικά δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκάβι που έχει υποστεί ρήξη χιαστού και θα επιστρέψει από τη νέα σεζόν, περιορίζοντας τις επιλογές του 43χρονου προπονητή.

Να θυμίσουμε ότι ο Πέδρι είχε λείψει στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, εξαιτίας τραυματισμού στον ορθό μηριαίο του δεξιού μηρού, χάνοντας 12 παιχνίδια της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ