«Κόλησε» η Χιρόνα κόντρα στην Μπέτις (1-1), «άσφαιρη» η Σοσιεδάδ στην έδρα της Κάντιθ (0-0)

«Κόλησε» η Χιρόνα κόντρα στην Μπέτις (1-1), «άσφαιρη» η Σοσιεδάδ στην έδρα της Κάντιθ (0-0)

Η Χιρόνα ισοφαρίστηκε στο τέλος του αγώνα από την Μπέτις και έδωσε ευκαιρία στην Ρεάλ να την φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Σοσιεδάδ «σκόνταψε» στην έδρα της Κάντιθ μένοντας στο 0-0

Η Χιρόνα μπορεί να προηγήθηκε στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» απέναντι στην Μπέτις, όμως ισοφαρίστηκε στο τέλος της αναμέτρησης, και υποχρεώθηκε σε «γκελά» στην 18η αγωνιστική της La Liga.

Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος προηγήθηκαν απέναντι στους βερδιμπλάνκος με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αρτέμ Ντόβμπικ στο 38ο λεπτό, ο οποίος σκόραρε το 12ο φετινό του γκολ. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ανάγκασαν τη Χιρόνα σε απώλεια 2 βαθμών, με την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι να ισοφαρίζει στο 87′ με όμορφο σουτ του Πεσέλα. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Καταλανοί βρίσκονται στο +3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την Βασίλισσα να έχει την ευκαιρία να την πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας αν κερδίσει την Αλαβές.

Διαβάστε επίσης: Άγριο επεισόδιο κοντά στα διόδια Αιγίου – Επίθεση νεαρών σε γυναίκα (vid)

ΜΠΕΤΙΣ: Σίλβα, Πεσέλα, Μπεγερίν (14’ Ρουϊμπάλ), Μιράνδα, Ριάντ, Γουαρδάδο (46′ Καρβάλιο), Ρόκα (66’ Αμπντέ), Ρόδρι (66’ Αλτιμίρα), Ζοσέ (66’ Ιγκλέσιας), Αγιόθε Πέρεθ, Ντιαό

ΤΖΙΡΟΝΑ: Γκατσανίγκα, Μπλιντ, Γκαρσία, Νταβίντ Λόπεθ (34’ Χοτάνπε), Γιαν Κόουτο (79’ Βαλέρι), Μιγκέλ, Αλέις Γκαρσία, Ιβάν Μαρτίν, Τόρε (65’ Πόρτου), Σάβιο (79’ Σολίς), Ντόβμπικ (65’ Στουάνι)

Τη τρίτη συνεχόμενη «λευκή» ισοπαλία της παραχώρησε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, αυτή τη φορά απέναντι στην Κάντιθ εκτός έδρας. Στην 6η θέση με 31 βαθμούς οι Βάσκοι, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη η Κάντιθ.

Οι καλές στιγμές του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος ήταν ελάχιστες και ανήκαν στους γηπεδούχους. Οι Ανδαλουσιάνοι απείλησαν στο 17’ όταν ο Ρεμίρο απέκρουσε το σουτ του Αλέχο, ενώ στο 21’ ο γκολκίπερ της Σοσιεδάδ νίκησε τον Ράμος σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Στο δεύτερο μέρος, η Σοσιεδάδ ανέβασε ρυθμούς, και απείλησαν με την έναρξη του ημιχρόνου. Στο 46’ και στο 47’ οι Σαντίκ και Μέντεθ αστόχησαν από κοντά, όμως η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 58ο λεπτό με το δοκάρι του Θουμπιμέντι.

ΚΑΝΤΙΘ: Χιλ, Καρκελέν, Τσουστ, Αλέχο (76’ Οκάμπο), Φάλι (90+3′ Χάβι Ερνάντεθ), Πιρές, Άλεξ Φερνάντεθ (64’ Κουαμέ), Αλκαράθ, Ναβάρο (64’ Γκουαρδιόλα), Γκόμες (64’ Σομπρίνο), Ράμος

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Οντριοθόλα (46’ Τραορέ, 68’ Ελουστόνδο, 80’ Μουνιόθ), Λε Νορμάν, Τίρνεϊ, Μπράις Μέντεθ, Μερίνο (68’ Τουριέντες), Θουμπελδία, Θουμπιμένδι, Κούμπο, Σαντίκ (68’ Κάρλος Φερνάντεθ), Ογιαρθάμπαλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ