Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 1-0: Την «καθάρισε» και πλησίασε στο -7 από την κορυφή…

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 1-0: Την «καθάρισε» και πλησίασε στο -7 από την κορυφή…

Χάρη σε ένα γκολ του Γιορέντε, η Ατλέτικο νίκησε με 1-0 τη Σεβίλλη σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της La Liga, έπιασε την Μπαρτσελόνα στην τρίτη θέση και μείωσε στους επτά βαθμούς από την κορυφή.

Πολύτιμο τρίποντο για την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της La Liga. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε με 1-0 της Σεβίλλης στο «Wanda Metropolitano» χάρη σε ένα γκολ του Γιορέντε και έπιασε την Μπαρτσελόνα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ενώ πλησίασε στους επτά βαθμούς από Ρεάλ και Χιρόνα που είναι στην κορυφή.

Αυτή τη φορά οι «ροχιμπλάνκος» δεν την πάτησαν όπως στο παιχνίδι με τη Χετάφε, καθώς αν και πάλι έπαιξαν για αρκετή ώρα με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Σουγιουντσού στο 70′), άντεξαν μέχρι το τέλος και πήραν τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις ήττες μετά το διπλό επί της Γρανάδα και παραμένουν μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Οι επιστροφές που περιμένει πώς και πώς ο Αλμέιδα και οι αναπόφευκτες απώλειες του Ιανουαρίου

H Ατλέτικο ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και βρήκε το γκολ στο 47′. Ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς ο Γιορέντε με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Παρά το ότι στο 70′ αποβλήθηκε ο Σουγιουντσού με κόκκινη κάρτα, τέσσερα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Βίτσελ, Αθπιλικουέτα, Χιμένες, Μολίνα (46′ Γιορέντε), Ρικέλμε (46′ Κορέα), Κόκε (66′ Σογιούντσου), Ντε Πάουλ, Λίνο, Μοράτα (55′ Σαούλ), Γκριεζμάν (73′ Μαντάβα)

Σεβίλλη: Ντμίτροβιτς, Χουάνλου, Γκούντελι, Σέρχιο Ράμος, Κίκε Σαλας, Πεδρόσα (82′ Γιανουζάι), Όλιβερ Τόρες (78′ Ράφα Μιρ), Σουμαρέ, Ράκιτιτς (53′ Σο), Σούσο (53′ Εν Νεσίρι), Οκάμπος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ