Απόδραση στο 90+2′ και κορυφή για τη Ρεάλ! (0-1)

Απόδραση στο 90+2′ και κορυφή για τη Ρεάλ! (0-1)

Παρ’ ότι έπαιζε με δέκα από το 52’ λόγω αποβολής του Νάτσο, η Ρεάλ Μαδρίτης «απέδρασε» από την Βιτόρια με 1-0 επι της Αλαβές με γκολ του Λούκας Βάθκεθ στο 90’+2’

Σπουδαίο «διπλό» για την Ρεάλ!

Οι Μαδριλένοι, παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 54’ λόγω αποβολής του Νάτσο, κατάφεραν χάρη σε κεφαλιά του Λούκας Βάσκες στις καθυστερήσεις του αγώνα, να κερδίσουν με 1-0 την Αλαβές εκτός έδρας και να πιάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας τη Χιρόνα.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 2′ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όμως ο Σιβέρα έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Βαλβέρδε από τα δεξιά, ενώ στο 19′ η κεφαλιά του Ριόχα δεν ανησύχησε τον Κέπα. Στο 34’ ο πορτιέρε των Μαδριλένων σταμάτησε και την κεφαλιά του Σαμού και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σιβέρα έδιωξε με δυσκολία το μακρινό σουτ του Βαλβέρδε.

Στο 53′ και έπειτα από παρέμβαση του VAR, οι αριθμητικές ισορροπίες της αναμέτρησης άλλαξαν, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Νάτσο για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Σάμου.

Στο 70ο λεπτό το σουτ του Ντίαζ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 75’ ο Ροδρίγο πήρε την μπάλα από τα αριστερά, πάτησε περιοχή, όμως το πλασέ που δοκίμασε πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 84′ ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ από τα δεξιά, αλλά ο Σιβέρα είχε την απάντηση  και στο 89’ ο Κέπα είπε «όχι» στον Τενάλια.

Στο 90+2’ ο Κρόος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, με τον Λούκας Βάσκεθ να παίρνει την κεφαλιά και να νικάει τον πορτιέρε της Αλαβές για το τελικό 0-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΛΑΒΕΣ: Σιβέρα, Γκοροσάμπελ(78’ Τενάλια), Ντουάρτε(59’ Χάβι Λόπεθ), Αμπγκάρ, Μάριν, Μπλάνκο, Γκουρίντι(59’ Χάτζι), Γκεβάρα, Ρεμπάχ(72’ Σόλα), Ριόχα, Σάμου(78’ Κίκε Γκαρσία).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κέπα, Βάσκεθ, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Φραν Γκαρσία, Βαλβέρδε, Ντίαζ(75’ Χοσέλου), Κρόος, Μόντριτς(55’ Τσουαμενί), Ροδρίγο(90+6’ Θεμπάγιος), Μπέλιγχαμ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ