Επίσημο: Ο Αντσελότι συνεχίζει στο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2026

Επίσημο: Ο Αντσελότι συνεχίζει στο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2026

H Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο Κάρλο Αντσελότι υπέγραψε την επέκταση συμβολαίου του και θα παραμείνει στον πάγκο των Μερένχες μέχρι το καλοκαίρι του 2026

Είναι πλέον επίσημο. Ρεάλ Μαδρίτης και Κάρλο Αντσελότι θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε επέκταση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο Ιταλό προπονητή να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2026.

Ο 64χρονος τεχνικός διανύει τη δεύτερη θητεία του στο πάγκο των Μερένχες, όταν και επέστρεψε το καλοκαίρι του 2021 και έχει οδηγήσει την Βασίλισσα της Ευρώπης στη κατάκτηση 10 τίτλων μεταξύ των οποίων 2 Champions League και 1 Πρωτάθλημα Ισπανίας. «Σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα. Η Ρεάλ Μαδρίτης και εγώ συνεχίζουμε την πορεία μας μαζί αναζητώντας νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες. Σας ευχαριστώ όλους και τη Χάλα Μαδρίτη!!» ήταν το μήνυμα του Κάρλο Αντσελότι στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Διαβάστε επίσης: Θα γίνουν οι Pistons η χειρότερη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ;

Ο Αντσελότι προτίμησε να παραμείνει στην πάγκο των Μπλάνκος και να συνεχίσει το εξαιρετικό του έργο, αντί να αποδεχτεί την πρόταση της Βραζιλιάνικης ομοσπονδίας προκειμένου να αναλάβει την εθνική ομάδα της Σελεσάο, όπως ανέφεραν τα μέσα της Βραζιλίας.

Αυτή είναι η εξέλιξη που επιθυμούσε και ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος εκτιμά πολύ το έργο του Κάρλο Αντσελότι και τον θεωρεί ως τον κατάλληλο άνθρωπο προκειμένου να οδηγήσει την Βασίλισσα σε νέες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια. Επίσης ο Πέρεθ, είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του Ιταλού προπονητή, αλλά και το καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ