«Υπόθεση Καρλέτο»

«Υπόθεση Καρλέτο»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ ξέρει ότι η ομάδα του έχει στα χέρια της τον πρώτο αριθμό του λαχείου και δεν ήθελε να χάσει τον Αντσελότι

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ κράτησε το καλύτερο για το φινάλε του χρόνου, ανακοινώνοντας χθες την επέκταση συμβολαίου του Κάρλο Αντσελότι με τη «βασίλισσα».

Μια είδηση που άφησε στα… κρύα του λουτρού την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας, καθώς οι Βραζιλιάνοι είχαν τάξει γη και ύδωρ στον Ιταλό προπονητή, προκειμένου ν’ αναλάβει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Θα γίνουν οι Pistons η χειρότερη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ;

Η πρόταση των Βραζιλιάνων ήταν εξαιρετική αλλά για ν’ αποφασίσει ο Αντσελότι την ανανέωση συμβολαίου με την Ρεάλ, καταλαβαίνει εύκολά κάποιος την πρόταση που έκανε ο Πέρεθ στον πολύπειρο προπονητή.

Κι εδώ θα πρέπει να επισημανθεί πως αυτή η κίνηση ήταν «ματ» από πλευράς Πέρεθ, καθώς ο Αντσελότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάτι που άλλωστε φάνηκε και από τον ενθουσιασμό με τον οποίο υποδέχθηκαν οι οπαδοί των μερένγκες, την είδηση της ανανέωσης συμβολαίου του Ιταλού προπονητή.

Δεν θα έβρισκε καλύτερο

Ο Αντσελότι είναι στο top 5 των Ευρωπαίων προπονητών καθώς έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία στους πάγκους κορυφαίων ομάδων της «γηραιάς» ηπείρου, κατακτώντας πολλούς τίτλους.

Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια, όχι μόνο για τις προπονητικές του ικανότητες αλλά και για τις σχέσεις του με τους παίκτες στις ομάδες που δούλεψε.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήξερε πολύ καλά ότι ήταν πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατον, να βρει καλύτερο προπονητή για τον πάγκο της «βασίλισσας» και φρόντισε να πράξει το αυτονόητο.

Ανανέωσε την συνεργασία του κλαμπ με τον Ιταλό τεχνικό, προσφέροντας ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Αντσελότι κι έχει αν μη τι άλλο το… κεφάλι του ήσυχο.

Η ατάκα Μόντριτς τα λέει όλα

Αναφερθήκαμε στον μεγάλο ενθουσιασμό των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης, στο άκουσμα της υπογραφής νέου συμβολαίου από τον Κάρλο Αντσελότι, αλλά με τον ίδιο τρόπο υποδέχθηκαν την συγκεκριμένη είδηση και οι παίκτες της ισπανικής ομάδας κι αυτό λέει πολλά.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση που έκανε ο Λούκα Μόντριτς, με τον Κροάτη σούπερ σταρ της ισπανικής ομάδας να τονίσει χαρακτηριστικά.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Κάρλο Αντσελότι θα μείνει στην ομάδα. Η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο.

Ήταν μια σωστή απόφαση από τη διοίκηση του κλαμπ καθώς ο προπονητής είναι πολύ αγαπητός στα αποδυτήρια της ομάδας».

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση από έναν παίκτη της αξίας και της ηγετικής στόφας του Μόντριτς, φανερώνει για ποιο λόγο ο Αντσελότι είναι τόσο επιτυχημένος (και) στη «βασίλισσα».

Σε 260 παιχνίδια στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ιταλός προπονητής έχει 188 νίκες, 34 ισοπαλίες και 38 ήττες. Έχει δηλαδή 72% ποσοστό νικών στην τεχνική ηγεσία της ισπανικής ομάδας.

Συμφωνία και για νέο πόστο              

Ο Αντσελότι συμφώνησε για διετή επέκταση της συνεργασίας του με την διοίκηση της Ρεάλ και θα έχει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, αλλά αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η πληροφορία που δημοσίευσαν ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα λοιπόν με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Αντσελότι δέχθηκε να υπογράψει με την Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2026, γιατί ο Πέρεθ έκανε και μια εντυπωσιακή κίνηση στο φινάλε των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» υποσχέθηκε στον Αντσελότι μια πολύ σημαντική θέση στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος του νέου συμβολαίου κι αυτή η προοπτική αποδείχθηκε πολύ ισχυρό δέλεαρ.

Ο Αντσελότι πείστηκε και έβαλε τελικά την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης, στοχεύοντας φυσικά στην κατάκτηση και νέων τίτλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ