H… μεγάλη ευκαιρία του Παπασταθόπουλου στην Μπέτις

H… μεγάλη ευκαιρία του Παπασταθόπουλου στην Μπέτις

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει μπροστά μου μία μεγάλη ευκαιρία, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της Μπέτις

Ο Παπασταθόπουλος μετακόμισε τα τέλη Οκτωβρίου στη Σεβίλλη, για λογαριασμό της Μπέτις. Ο 35χρονος διεθνής έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία, προκειμένου να ενσωματωθεί τακτικά στο ροτέισον της Μπέτις.

Ο κεντρικός αμυντικός Ριάντ, επιλέχθηκε στην αποστολή του Μαρόκου για το Copa Africa, το οποίο θα λάβει χώρα στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού, από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης: «Ντου» για Γκαμπριέλ Περέιρα ο Ολυμπιακός – Αγοράζει τον εκρηκτικό Βραζιλιάνο στόπερ, που θέλουν Αλβες, Καρβαλιάλ

Ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος χρειάστηκε λίγους μήνες μέχρι να βρεθεί στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης και προσαρμογής, είναι πλέον έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού από τον Πελεγκρίνι, εκμεταλλευόμενος τις συγκυρίες.

Η Μπέτις αντιμετωπίζει την Θέλτα (3/1, 20:15) για την 19η αγωνιστική της Laliga, με τον Παπασταθόπουλο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ