«Ντου» για Γκαμπριέλ Περέιρα ο Ολυμπιακός – Αγοράζει τον εκρηκτικό Βραζιλιάνο στόπερ, που θέλουν Αλβες, Καρβαλιάλ

«Ντου» για Γκαμπριέλ Περέιρα ο Ολυμπιακός – Αγοράζει τον εκρηκτικό Βραζιλιάνο στόπερ, που θέλουν Αλβες, Καρβαλιάλ

Ο Ολυμπιακός έχει μπει με φόρα στη μεταγραφική αγορά και έχει «έτοιμη» και τη μεταγραφή του Γκαμπριέλ Περέιρα για το κέντρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις κινήσεις που θέλει να κάνει. Μετά την απόκτηση επιθετικού (Φραν Ναβάρο) και την απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς, ολοκληρώνει άμεσα και την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του συλλόγου. Με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία να αναφέρουν πως ο Γκάμπριελ Περέιρα ετοιμάζεται να «ντυθεί» στα Ερυθρόλευκα ίσως και τις επόμενες ώρες.

Οι πληροφορίες είναι σαφείς και σημειώνεται πως ο 23χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Ζιλ Βιθέντε είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Αλβες και του Κάρλος Καρβαλιάλ. Για αυτόν τον λόγο οι επαφές με την ομάδα του είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο, ενώ το ίδιο φαίνεται ότι συμβαίνει και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει τη μεταγραφή, παρά το γεγονός ότι έχουν εμπλακεί κι άλλες ομάδες για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Το +4 του Παναθηναϊκού, το -2 του Ολυμπιακού και η πιο αμφίρροπη Euroleague των τελευταίων ετών (pics)

Ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται ότι έχουν επικεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες στην απόκτηση του Γκαμπριέλ Περέιρα. Και υπάρχει λόγος για αυτό. Καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο γρήγορους και δυναμικούς κεντρικούς αμυντικούς στη Liga Portugal. Με εντυπωσιακούς αριθμούς και επιδόσεις σε όλους τους τομείς, που τον έχουν αναγάγει σε έναν από τους κορυφαίους στόπερ της χρονιάς στην Πορτογαλία, στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν.

Ο Αλβες και ο Καρβαλιάλ γνωρίζουν πολύ καλά τον Γκαμπριέλ Περέιρα και για αυτόν τον λόγο η υπόθεσή του «τρέχει» γρήγορα. Με τον Ολυμπιακό να επιθυμεί να την κλείσει άμεσα, όπως προκύπτει από την Πορτογαλία. Αποκτώντας τον 23χρονο (07/05/2000) στόπερ με κανονική μεταγραφή και πολυετές συμβόλαιο. Με τις συζητήσεις να βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Όπως προαναφέραμε, ο Περέιρα είναι ένας εξαιρετικά αθλητικός κεντρικός αμυντικός. Για την ακρίβεια, είναι ένας από τους πιο γρήγορους στόπερ στην Πορτογαλία. Εκρηκτικός και πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός, αλλά και με πολύ καλές μεταβιβάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρόσφατο παιχνίδι της Ζιλ Βιθέντε με την Μποαβίστα (1-0), κόντρα στον Σλοβάκο στράικερ Ρόμπερτ Μπόζενικ, που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό στη φετινή μεταγραφική περίοδο, ο Βραζιλιάνος ήταν εντυπωσιακός. Ηταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του, με 95% επιτυχία στις μεταβιβάσεις, αλλά και απόλυτη κυριαρχία σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να προλάβει την Πόρτο, που επίσης έχει στη λίστα της τον Περέιρα και όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρει. Καθώς έχει προχωρήσει την υπόθεση. Στόχος είναι ο Βραζιλιάνος να έρθει άμεσα στην Ελλάδα και να ενταχθεί στις προπονήσεις, όπως οι Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ