Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν επιθυμεί να ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς για τον Κέπα στο τέλος της χρονιάς

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν επιθυμεί να ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς για τον Κέπα στο τέλος της χρονιάς

Ο Κέπα πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η Βασίλισσα δεν είναι διατεθειμένη να αγοράσει τον Βάσκο τερματοφύλακα από την Τσέλσι στο τέλος της σεζόν

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει την προετοιμασία της για το Clasico στο τελικό του Σούπερ Καπ (14/1, 21:00), με τους Μερένχες να διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Η Βασίλισσα της Ευρώπης, ωστόσο, δεν σταματά να σχεδιάζει το μέλλον της και ήδη έχει πάρει κάποιες αποφάσεις σχετικά με το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα τα οποία έρχονται από την Ισπανία, οι Μπλάνκος, για την ώρα, είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να αγοράσουν τον Κέπα από την Τσέλσι στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Στον Ολυμπιακό για 3,5 χρόνια ο Τσικίνιο, παλεύει να τον φέρει άμεσα – Το θρίλερ με Παλομίνο και οι επαφές για 2ο στόπερ και κόφτη

Ο Βάσκος τερματοφύλακας αποκτήθηκε ως δανεικός από τους Μπλε, με την μορφή δανεισμού, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Κουρτουά, και μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια. Μάλιστα σε 7 από αυτά έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση της Ρεάλ δεν διατίθεται να αγοράσει τον 29χρονο τερματοφύλακα αφού ο Κουρτουά θα επιστρέψει το καλοκαίρι και θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ σαν δεύτερος πορτιέρε στο ρόστερ υπολογίζεται ο Αντρέι Λούνιν, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ