Μπέτις – Μπαρτσελόνα 2-4: Απόδραση με χατ-τρικ του Φεράν και γκολάρα του Φέλιξ για τους Καταλανούς

Μπέτις – Μπαρτσελόνα 2-4: Απόδραση με χατ-τρικ του Φεράν και γκολάρα του Φέλιξ για τους Καταλανούς

Ο Φεράν Τόρες πέτυχε χατ-τρικ και ο Ζοάο Φέλιξ το κρίσιμο γκολ με απίθανο τελείωμα περνώντας αλλαγή στο ματς, για τη μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα με 4-2 στην έδρα της Μπέτις.

Σπουδαία νίκη για την Μπαρτσελόνα μέσα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φεράν Τόρες που πέτυχε χατ-τρικ και καθοριστικό τον Ζοάο Φέλιξ που πέρασε αλλαγή και έδωσε τη λύση, οι Καταλανοί επικράτησαν με 4-2 της Μπέτις για την 21η αγωνιστική της La Liga και παρέμειναν στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπάρτσα άνοιξε το σκορ στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία στο ματς. Στο 20′ συγκεκριμένα, ο Γκουντογκάν άνοιξε στον Λεβαντόφσκι εκείνος σέντραρε με τη μία και ο Φεράν πλάσαρε εξ επαφής για το 0-1. Στο 38′ ο Γιαμάλ σημάδεψε δοκάρι ενώ στο 45′ ο Λεβαντόφσκι σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Διαβάστε επίσης: Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 0-4: Τεσσάρα κορυφής για τους «Reds»

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 48ο λεπτό έκανε το 0-2 όταν το γύρισμα του Γιαμάλ βρήκε στο δοκάρι και στο ριμπάουντ ο Φεράν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Μπέτις αντέδρασε και έφτασε στο 1-2 με τρομερό σουτ του Ίσκο στο 56′ ενώ τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-2 με υπέροχο τελείωμα.

Στο 81′ ο Τσάβι έριξε τον Φέλιξ στο ματς και ο Πορτογάλος «λύτρωσε» την ομάδα του με απίθανο γκολ στο 90′. Οι Καταλανοί έκρυψαν την μπάλα η οποία έφτασε στον Φέλιξ κι εκείνος με εκπληκτικό σουτ με το εξωτερικό έγραψε το 2-3. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στην αντεπίθεση δύο λεπτά μετά ο Φεράν όταν από μπαλιά του Γιαμάλ έφυγε απέναντι από τον Σίλβα και πέρασε την μπάλα από πάνω του τελειώνοντας το ματς.

Μπέτις: Σίλβα, Πεσέλα, Παπασταθόπουλος, Μπεγερίν, Άμπνερ, Ρόκα, Γιόνι Καρδόσο (76’ Αλτιμίρα), Ντιαό (46’ Φεκίρ), Λουίζ Ενρίκε, Ίσκο, Ζοσέ (46’ Ιγκλέσιας)

Μπαρτσελόνα: Πένια, Μπαλντέ, Αραούχο, Κουντέ, Κουμπαρσί (80’ Ζοάο Φέλιξ), Πέδρι (70’ Φερμίν Λόπεθ), Γκιντογκάν, Ντε Γιονγκ, Γιαμάλ, Φεράν Τόρες, Λεβαντόφσκι ( 62’ Βίτορ Ρόκε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ