Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 0-4: Τεσσάρα κορυφής για τους «Reds»

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 0-4: Τεσσάρα κορυφής για τους «Reds»

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζότα ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε μια ασίστ η Λίβερπουλ πέρασε με το εμφατικό 4-0 από την έδρα της Μπόρνμουθ παραμένοντας έτσι στην κορυφή της Premier League.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Λίβερπουλ επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας επί της Μπόρνμουθ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Premier League , σημειώνοντας έτσι την τρίτη διαδοχική της νίκη.

Έπειτα από ένα πρώτο μέρος στο οποίο οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είχαν ναι μεν την πρωτοβουλία, ωστόσο δεν κατάφεραν να την μετουσιώσουν ακολούθησε ένα καταιγιστικό δεύτερο 45λεπτο στο οποίο οι «Reds» σημείωσαν τέσσερα γκολ.

Διαβάστε επίσης: Αλμέιδα: «Αυτή ήταν η διαφορά σε σχέση με τα άλλα ματς – Χαρούμενοι όσοι πιστεύουν ως το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Με το καλησπέρα της επανάληψης ο Νούνιες έδωσε το προβάδισμα στην Λίβερπουλ, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Νούνιες.

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος άσος από δημιουργός έγινε εκτελεστής σημειώνοντας δύο γκολ. Αρχικά στο 71′ με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νούνιες.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ:
Νέτο, Άαρονς, Μέπαμ, Ζαμπάρνι, Χιλ (55’ Σκοτ), Κουκ (83’ Μουρ), Κρίστι, Σινιστέρα (55’ Κέλι), Κλάιφερτ (69’ Μπρουκς), Ταβερνιέ, Σολάνκε (83’ Μπίλινγκ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Κονατέ, Μπράντλεϊ (83’ Μπεκ), Τζόουνς (83’ Κλαρκ), Μακ Άλιστερ, Έλιοτ (64’ Χράφενμπερχ), Ζότα, Ντίαζ (64’ Χάκπο), Νούνιες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ