Χιρόνα – Σεβίλλη 5-1: Ουκρανική υπόθεση η «πεντάρα» επί των Σεβιγιάνων

Χιρόνα – Σεβίλλη 5-1: Ουκρανική υπόθεση η «πεντάρα» επί των Σεβιγιάνων

Με τον Ντόβμπικ να πετυχαίνει χατ-τρικ σε 6' και τον Τσιγκάνκοφ να σημειώνει ένα τέρμα (συν το γκολ του Στουάνι), οι Ουκρανοί... καθάρισαν για τη Χιρόνα που επικράτησε εύκολα της Σεβίλλης με σκορ 5-1.

Το δικό της εντός έδρας πάρτι έστησε η Χιρόνα, έχοντας ως καλεσμένη τη Σεβίλλη την οποία και διέλυσε με σκορ 5-1, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της La Liga.

Πρωταγωνιστές για τους Καταλανούς ήταν δύο Ουκρανοί. Αφενός ο Αρτέμ Ντόβμπικ που πέτυχε χατ-τρικ από το ημίχρονο μέσα σε μόλις έξι λεπτά, ενώ και ο Βίκτορ Τσιγκάνκοφ πέτυχε ένα τέρμα. Σκόραρε και ο Στουάνι, για τους πρωτοπόρους πλέον του ισπανικού πρωταθλήματος (με ματς περισσότερο).

Η Σεβίλλη ήταν εκείνη που ξεκίνησε ιδανικά το ματς σκοράροντας στο 10ο λεπτό με τον Ρομέρο να κάνει το 1-0. Ο Ντόβμπικ όμως είχε… άγριες διαθέσεις και μέσα σε έξι λεπτά έριξε τρεις… κανονιές. Αρχικά στο 13′ για το 1-1, στη συνέχεια στο 15′ για το 2-1 και στο 19 για το 3-1.

Οι Καταλανοί φυλούσαν άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος. Ο έτερος Ουκρανός, ο Τσιγκάνκοφ, στο 56′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, για να έρθει ο Στουάνι να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας στο 89′ το τελικό 5-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ