Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε το παιδί-θαύμα της Αντβέρπ, Άρθουρ Βερμίρεν (pics)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε το παιδί-θαύμα της Αντβέρπ, Άρθουρ Βερμίρεν (pics)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προχώρησε σε μια κίνηση με το βλέμμα στραμμένο στο βλέμμα, καθώς απέκτησε τον ταλαντούχο μέσο Άρθουρ Βερμίρεν ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην Αντβέρπ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προχώρησε σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή, αποκτώντας τον ταλαντούχο μέσο Άρθουρ Βερμίρεν ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα νεότερα για την κατάσταση των Λαρεντζάκη και Γκος ενόψει ΠΑΟΚ

Ο 18χρονος μέσος αποτελεί το wonderkind του βελγικού ποδοσφαίρου και οι «ροχιμπλάνκος» κινήθηκαν γρήγορα για την αγορά του προκειμένου να προλάβουν άλλους επίδοξους μνηστήρες. Ο νεαρός Βέλγος άσος, φέτος πραγματοποίησε το ξεπέταγμά του με την Αντβέρπ, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 32 ματς με απολογισμό 2 γκολ και 6 ασίστ, ενώ αγωνίστηκε και στο υψηλότερο επίπεδο παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε είχε έρθει τις προηγούμενες μέρες σε προφορική συμφωνία με τους πρωταθλητές Βελγίου, ωστόσο το ντιλ σφραγίστηκε σήμερα (26/1) με τον Βερμίρεν να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 6,5 ετών, αφού πέρασε πρώτα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Άντβερπ θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ και θα διατηρήσει 10% ποσοστό μεταπώλησης, ενώ στη συμφωνία προβλέπονται και άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ με τη μορφή μπόνους που αφορούν στην επίτευξη στόχων (τα 2 εκατομμύρια αφορούν εύκολους στόχους και τα άλλα 3 δυσκολότερους).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ