Τσάβι στους παίκτες της Μπαρτσελόνα: «Είναι το καλύτερο για όλους»

Τσάβι στους παίκτες της Μπαρτσελόνα: «Είναι το καλύτερο για όλους»

Ο Τσάβι μίλησε στους παίκτες της Μπαρτσελόνα για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας μετά το τέλος της σεζόν, θεωρώντας πως αυτή η εξέλιξη ήταν η καλύτερη για όλους

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την… συντριβή χθες βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο «Μοντζουίκ» στην αναμέτρηση της της 21ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, με τους Μπλαουγκράνα να ηττώνται από την Βιγιαρεάλ με 5-3.

Αυτή ήταν ακόμα μία εφιαλτική βραδιά για τους Καταλανούς την φετινή σεζόν και όπως είναι λογικό η ήττα από το «κίτρινο υποβρύχιο» έφερε εξελίξεις στο εσωτερικό της ομάδας. Ο Τσάβι, μετά την λήξη της αναμέτρησης, ανέλαβε την ευθύνη για την κακή πορεία της Μπάρτσα στην φετινή σεζόν και ανακοίνωσε πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το τιμόνι της αγαπημένης του ομάδας τον ερχόμενο Ιούνιο.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώνεται το άνοιγμα των γηπέδων – Το χρονοδιάγραμμα για τις κάμερες και την ταυτοπροσωπία

Ο 44χρονος τεχνικός μίλησε σήμερα στους παίκτης της Μπαρτσελόνα στο προπονητικό κέντρο και τους ξεκαθάρισε ότι αυτή είναι μια σωστή απόφαση για τον σύλλογο, ενώ τόνισε ότι πρέπει όλοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανατρέψουν την κατάσταση.

«Λυπάμαι που το πληροφορηθήκατε με αυτόν τον τρόπο, αλλά εδώ και καιρό έπρεπε να κάνω κάτι και δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Πιστεύω ειλικρινά ότι είναι το καλύτερο για όλους. Για εμένα διότι μου έφυγε ένα βάρος και για εσάς επειδή θα μπορείτε να παίζετε χωρίς τόση πίεση. Πιστεύω ειλικρινά ότι μπορούμε να δώσουμε ένα χτύπημα σε όλους όσοι μας έχουν για… νεκρούς», ήταν τα λόγια του Τσάβι στους παίκτες των πρωταθλητών Ισπανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ