Θέλτα – Χιρόνα 0-1: Ξανά στην κορυφή οι Καταλανοί

Θέλτα – Χιρόνα 0-1: Ξανά στην κορυφή οι Καταλανοί

Με «χρυσό» σκόρερ τον Πόρτου η Χιρόνα κατάφερε να φύγει με την νίκη (1-0) από την έδρα της Θέλτα «σκαρφαλώνοντας» έτσι ξανά στην κορυφή της La Liga.

Στην κορυφή της La Liga ανέβηκε ξανά η φοβερή και τρομερή Χιρόνα η οποία κατάφερε να αποδράσει με την νίκη από την έδρα της Θέλτα με 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι καταφέρνοντας να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Πόρτου στο 20′ της αναμέτρησης.

Δέκα λεπτά αργότερα η Θέλτα έφτασε μια ανάσα από το 1-1 με τον Λάρσεν να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαβάστε επίσης: Η «πληγή» που άφησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στον Ολυμπιακό και αυτό που λένε όλοι…

Στο επόμενο λεπτό ήταν σειρά του Τάσου Δουβίκα να απειλήσει με τον Έλληνα φορ να φεύγει στην κόντρα ωστόσο το σουτ που επιχείρησε ήταν βιαστικό και άστοχο.

Στην επανάληψη το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο με την Χιρόνα να διατηρεί το προβάδισμα της μέχρι το φινάλε παίρνοντας έτσι ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο.

ΘΕΛΤΑ: Γκουαΐτα, Μινγκέθα, Ουνάι Νούνιες, Σταρφέλτ (78′ Ντότορ), Ντομίνγκες, Μάνου Σάντσεθ (66′ Ρίστιτς), Τάπια (78′ Ροντρίγκες), Ντε Λα Τόρε (66′ Τζάιλσον), Άσπας, Δουβίκας, Λάρσεν

ΧΙΡΟΝΑ: Γκαζανίγκα, Κόουτο, Αρνάου Μαρτίνες, Μπλιντ, Γκουτιέρες, Χερέρα, Αλέις Γκαρσία, Τσιγκάνκοφ (83′ Βάλερι), Πόρτου (69′ Μάρτιν), Σαβίνιο, Ντόβμπικ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ