Αντσελότι: «Καταλαβαίνω τον Τσάβι, στην Ρετζιάνα είχα πει ότι δεν θα άντεχα σε πάγκο μέχρι το 2000»

Αντσελότι: «Καταλαβαίνω τον Τσάβι, στην Ρετζιάνα είχα πει ότι δεν θα άντεχα σε πάγκο μέχρι το 2000»

Ο Κάρλο Αντσελότι σχολίασε την απόφαση του Τσάβι να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Η τρέχουσα σεζόν θα είναι και η τελευταία του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα! Στις δηλώσεις του μετά τη βαριά ήττα από τη Βιγιαρεάλ στο «Μονζουίκ» με 3-5, ο προπονητής των Καταλανών έκανε γνωστό πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα στις 30 Ιουνίου βλέποντας πως με εκείνον στο τιμόνι δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο ομόλογός του στην Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, αντιλαμβάνεται πλήρως το απίστευτα βαρύ φορτίο που κουβαλούσε στους ώμους του όλο αυτό το διάστημα ο Τσάβι και μίλησε για τη δική του αντίστοιχη εμπειρία, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Χετάφε.

Διαβάστε επίσης: Τόμας Μουργκ: Ο X-factor του φετινού ΠΑΟΚ

«Θέλω να πω ένα πράγμα μόνο, χωρίς να κάνω συγκρίσεις. Κάνουμε μία φανταστική δουλειά, η πίεση είναι φυσιολογική. Και σέβομαι τους πάντες, τα λόγια τους και τις σκέψεις τους.

Είτε πρόκειται για τον Τσάβι ή για οποιονδήποτε άλλο. Κατανοώ την απόφαση του Τσάβι», δήλωσε αρχικά ο 64χρονος Ιταλός προπονητής για να προσθέσει με νόημα:

«Στην αρχή της καριέρας μου, στην Serie B (σ.σ. ήταν προπονητής στην Ρετζιάνα) είχα βιώσει τη μεγαλύτερη πίεση. Εκεί ήταν για μένα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ το στρες, σε τέτοιο βαθμό που να πω σε έναν από τους βοηθούς μου πως δεν θα άντεχα στους πάγκους μέχρι το 2000.

Και είμαι ακόμη εδώ, το 2024. Σιγά σιγά συνηθίζεις και καταλαβαίνεις πως η πίεση είναι η βενζίνη για να κάνεις καλύτερη τη δουλειά σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ