Ρεγκραγκί: «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη»

Ρεγκραγκί: «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη»

Ο προπονητής του Μαρόκου Ουαλίντ Ρεγκραγκί ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για τον αποκλεισμό-έκπληξη από το Κόπα Άφρικα.

Ο προπονητής του Μαρόκου Ουαλίντ Ρεγκραγκί ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για τον αποκλεισμό-έκπληξη της ομάδας από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, μετά την ήττα στους «16» από τη Νότια Αφρική (0-2).

Τα «Λιοντάρια του Άτλαντα», ένα από τα φαβορί πριν από το τουρνουά, έγιναν η τελευταία ομάδα υψηλού προφίλ που αποχαιρέτησε το τουρνουά στο στάδιο «Laurent Pokou» στο Σαν Πέντρο.

Διαβάστε επίσης: Οδεύει προς Άουγκσμπουργκ ο Μπιέλ

«Θα μπορούσαμε να είχαμε «καθαρίσει» το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά, σε αυτό το επίπεδο, τιμωρείσαι αμέσως για κάθε ευκαιρία που σπαταλάς», είπε ο Ρεγκραγκί στο beIN Sports. «Το πέναλτι μας πλήγωσε πολύ και σίγουρα δεν κάναμε όλα όσα απαιτούνταν, αλλά αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη», πρόσθεσε ο Ρεγκραγκί.

Το Μαρόκο ήλπιζε να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο στο Κύπελλο Εθνών από το 1976, έχοντας γράψει ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 αφού έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά.

Ωστόσο, οι εμφανίσεις τους δεν ήταν πειστικές στην Ακτή Ελεφαντοστού και έδειχναν να επηρεάστηκαν από την απουσία ορισμένων βασικών παικτών απέναντι στη Νότια Αφρική, συμπεριλαμβανομένων των τραυματιών Χακίμ Ζίγετς και Σοφιάνε Μπουφάλ.

«Θα μάθουμε από αυτό το απροσδόκητο παραπάτημα, αυτή είναι μια απογοήτευση για τους φιλάθλους μας που μας υποστήριξαν πολύ», είπε ο Ρεγκραγκί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ