Η «μπηχτή» του Αντσελότι στον Τσάβι για την διαιτησία

Η «μπηχτή» του Αντσελότι στον Τσάβι για την διαιτησία

Ο Κάρλο Αντσελότι έδωσε την δική του απάντηση στον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, για τα σχόλια που έκανε σχετικά με την διαιτητική εύνοια της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή τη στιγμή πρώτη στον πίνακα της La Liga μετά από 22 παιχνίδια και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη συμπολίτισσα Ατλέτικο απόψε το βράδυ (04/02) στο μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης. Οι… διώκτες των Μπλάνκος, η Tζιρόνα, βρίσκεται στο -1 με παιχνίδι περισσότερο και η Μπαρτσελόνα απέχει 7 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο προπονητής των Μπλαουγκράνα ,Τσάβι, μετά την νίκη της ομάδας του επί της Αλαβές στην Βιτόρια (3-1) εξέφρασε για ακόμα μία φορά την φετινή σεζόν τα παράπονά του για την διαιτησία, αφού ο Βίτορ Ρόκε αποβλήθηκε χωρίς κάποιον προφανή λόγο, ενώ άφησε υπόνοιες για διαιτητική εύνοια της Βασίλισσας.

Διαβάστε επίσης: Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ: To «αστεράκι» της Έβερτον… τρελαίνει την Premier League (pics+vids)

«Έχω ήδη πει ότι δεν μου αρέσει που επηρεάζουν τους διαιτητές, αλλά συνεχίζουν να το κάνουν κάθε εβδομάδα. Οι διαιτητές θα σφυρίξουν επηρεασμένοι… Συμφωνώ 100% με τα λόγια του προέδρου. Είναι μια πραγματικότητα και δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Ακόμη και ένας τυφλός μπορεί να δει τι συμβαίνει … Όλοι το βλέπουν, αλλά είναι τα μέσα ενημέρωσης που πρέπει να το πουν», ανέφερε ο 44χρονος προπονητής.

Ο προπονητής των Μερένχες, Κάρλο Αντσελότι, ωστόσο έδωσε την δική του απάντηση στους ισχυρισμούς του Τσάβι. Όταν ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, απάντησε:

«Νομίζω ότι είμαι επαγγελματίας, και ως επαγγελματίας, δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο, από σεβασμό για το ισπανικό ποδόσφαιρο. Μη με ρωτάτε περισσότερα γι’ αυτό γιατί δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο που δεν είναι για επαγγελματίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ