Ντέκο για Μπέργκβαλ: «Ψάχνουμε παίκτες που θέλουν να παίξουν στην Μπάρτσα»

Ντέκο για Μπέργκβαλ: «Ψάχνουμε παίκτες που θέλουν να παίξουν στην Μπάρτσα»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα μίλησε για τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου και τόνισε ότι η μεταγραφή του Μπέργκβαλ δεν προχώρησε αφού ο ίδιος δεν επιθυμούσε την ένταξή του στον σύλλογο

Η Μπαρτσελόνα πέρασε νικηφόρα από την Βιτόρια, επικρατώντας με 3-1 της Αλαβές για την 23η αγωνιστική της La Liga με τους Μπλαουγκράνα να πετυχαίνουν δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Πριν την αναμέτρηση στην Χώρα των Βάσκων, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ντέκο μίλησε για τα τρέχοντα θέματα των Καταλανών και μεταξύ άλλων, τόνισε τον λόγο που τελικά δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Λούκας Μπέργκβαλ, ο οποίος κατέληξε στην Τότεναμ.

Διαβάστε επίσης: Το ταλέντο του Θρύλου «λάμπει»: Η ασύλληπτη γκολάρα του Κωστούλα κόντρα στον Γιούχτα (vid)

«Η περίπτωση του Μπέργκβαλ είναι μια υπόθεση που ο Τύπος έχει δώσει πολύ μεγάλη σημασία. Είναι ένας νέος που έχει πολύ ταλέντο, ένα ποδοσφαιριστές από τους πολλούς που παρακολουθούμε, αλλά έχουμε πολλά ταλέντα και στην ακαδημία μας. Η γραμμή μας είναι ότι να αναζητούμε παίκτες που θέλουν να παίξουν στην Μπάρτσα, η περίπτωση του Μπέργκβαλ ήταν να εναλλάσσεται από την δεύτερη ομάδα στην πρώτη ομάδα», εξήγησε ο Πορτογάλος.

Όσον αφορά τον επόμενο προπονητή της Μπάρτσα ανέφερε: «Όλοι μας νιώθουμε πολύ άσχημα γιατί ο Τσάβι είναι ένας προπονητής στον οποίο υπολογίζαμε για τη φετινή και την επόμενη σεζόν. Είναι κάτι που χωνεύουμε σιγά σιγά. Ο Τσάβι δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι μέρος του συλλόγου. Θα έρθει η ώρα να αποφασίσουμε για τον προπονητή», εξήγησε ο αθλητικός διευθυντής των Μπλαουγκράνα, ο οποίος προτιμά να επικεντρωθεί στους τρέχοντες στόχους.

Ερωτηθείς αν βρίσκει κάποια εξήγηση για τους πολλούς τραυματισμούς, ο Ντέκο επεσήμανε ότι :«Είναι ανησυχητικό, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ με τραυματισμούς. Κάποιους δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε, αλλά άλλους οφείλονται στην υπερφόρτωση και το ημερολόγιο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ