Ρεάλ – Ατλέτικο 1-1: Ο Γιορέντε «πλήγωσε» την «Βασίλισσα» στο φινάλε

Ρεάλ – Ατλέτικο 1-1: Ο Γιορέντε «πλήγωσε» την «Βασίλισσα» στο φινάλε

Η Ρεάλ ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει ένα τρίποντο μισός... τίτλος ωστόσο ο Γιορέντε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων της πήρε την μπουκιά από το στόμα διαμορφώνοντας το 1-1.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοφάρισε 1-1 τη Ρεάλ και «απέδρασε» με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Σάντιαγκο Μπερναμπέου» στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της LaLiga.

Το γκολ, μάλιστα, πέτυχε ένας πρώην παίκτης της Ρεάλ, ο Μάρκος Γιορέντε και μέχρι το σημείο εκείνο η «Βασίλισσα» έδειχνε να έχει «αγκαλιάσει» τη νίκη, κρατώντας το 1-0 που είχε σημειώσει ο Μπραχίμ Ντίαθ στο 20΄.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-0: Πήρε το ντέρμπι και έμεινε κοντά στην κορυφή

Από την άλλη πλευρά, οι «ροχιμπλάνκος» είδαν ένα γκολ του Ντάριο Σίμιτς με κεφαλιά μετά από κόρνερ, να ακυρώνεται στο 50΄ μετά από παρέμβαση του VAR, καθώς κρίθηκε ότι ο Σαούλ επηρέαζε το οπτικό πεδίο του γκολκίπερ της Ρεάλ, Άντρι Λούνιν.

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Βάθκεθ, Νάτσο, Καρβαχάλ, Μεντί, Κρόος, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Ροδρίγο (75’ Μόντριτς), Μπραΐμ Ντίαθ (71′ Χοσέλου), Μπέλινγκχαμ (88’ Σεμπάγιος)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Ερμόσο, Βίτσελ, Σάβιτς, Ρικέλμε (46’ Μολίνα), Γιορέντε, Κόκε (68’ Κορέα), Ντε Πολ (60’ Ντε Πολ), Σαούλ (60’ Ντεπάι), Γκριεζμάν, Μοράτα (60’ Λίνο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ