Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Ο Χοσέλου την έστειλε στην κορυφή

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Ο Χοσέλου την έστειλε στην κορυφή

Έκτη σερί νίκη για τη Ρεάλ Μαδρίτης που επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Χετάφε έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χοσέλου και έπιασε κορυφή με +2 από τη Χιρόνα.

Σπουδαίο διπλό για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Coliseum» σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της La Liga. Με τον Χοσέλου να πετυχαίνει δύο γκολ, η «Βασίλισσα» επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 στην έδρα της Χετάφε, έφτασε τις έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με +2 από τη δεύτερη Χιρόνα.

Στο 12′ η Ρεάλ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βινίσιους και δύο λεπτά μετά άνοιξε το σκορ. Από σέντρα του Βέσκεθ ο Σόρια αδράνησε και ο Χοσέλου με κεφαλιά έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος, δεν κινδύνεψαν καθόλου, αλλά δεν απείλησαν και ιδιαίτερα μετά το γκολ.

Διαβάστε επίσης: Μπάγερν – Ολυμπιακός 72-76: Ολυμπιακάρα από «ατσάλι» πέρασε από το Μόναχο

Στο 56′ η Ρεάλ βρήκε και δεύτερο γκολ, αγκαλιάζοντας ουσιαστικά τη νίκη. Ο Βινίσιους βρήκε τον Χοσέλου και εκείνος με ωραία κίνηση και τελείωμα έγραψε το 0-2. Στο 63′ και στο 69′ η Ρεάλ έχασε τεράστιες ευκαιρίες με τον Βινίσιους, με τον Σόρια να σώζει την ομάδα του ενώ ενδιάμεσα η Χετάφε είχε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Μαξίμοβιτς.

Στο 73′ οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Μαγιοράλ σταμάτησε στο δοκάρι και στο ριμπάουντ ο Μίγια αστόχησε. Ροντρίγκο και Μπέλινγχαμ απείλησαν για τη Ρεάλ στα επόμενα λεπτά, με το σκορ να μην αλλάζει και την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να φτάνει χωρίς άγχος στη νίκη.

Xετάφε: Σόρια, Τζενέ (46′ Ρίκο), Ντομίνγκος (46′ Λατάσα), Αλντερέτε, Σουάρες, Μίγια, Μακσίμοβιτς, Γκαστόν, Καρμόνα (46′ Μαρτίν), Μαγιοράλ (88′ Μάτα), Γκρίνγουντ

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Βάθκεθ, Ρίντιγκερ (46′ Καμαβινγκά), Νάτσο, Μεντί, Μόντριτς, Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Μπέλιγχαμ (88′ Καρβαχάλ), Βινίσιους (76′ Ροντρίγκο), Χοσέλου (88′ Ντίαθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ