Τεράστιο «διπλό» η Σεβίλλη στη Μαδρίτη

Τεράστιο «διπλό» η Σεβίλλη στη Μαδρίτη

Μετά από 5 αγωνιστικές δίχως «τρίποντο» και παίζοντας «με την πλάτη στον τοίχο», η Σεβίλλη πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη στο «Βαγέκας» επί της Ράγιο Βαγεκάνο με 2-1.

Μετά από 5 αγωνιστικές δίχως «τρίποντο» και παίζοντας «με την πλάτη στον τοίχο», η Σεβίλλη πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη στο «Βαγέκας» επί της Ράγιο Βαγεκάνο με 2-1, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία της 23ης αγωνιστικής της LaLiga.

Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, ο οποίος είχε πανηγυρίσει στο ντεμπούτο του με τους Ανδαλουσιάνους (3-0 εκτός τη Γρανάδα) κι έκτοτε ακολούθησαν 4 ήττες και μία ισοπαλία είδε απόψε την ομάδα του παίρνει ένα μεγάλο «διπλό» στη μάχη που δίνει για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Διαβάστε επίσης: Έτσι «εκτέλεσε» τον Παναθηναϊκό ο Τολιόπουλος (vid)

Για να συμβεί συτό χρειάστηκε ν΄ αναλάβει δράση ο διεθνής Μαροκινός φορ, Εν Νεσίρι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 19΄ και 45΄, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Παλαθόν.

Η Σεβίλη συμπλήρωσε 12 χρόνια χωρίς ήττα στο «Βαγέκας» (τελευταία φορά έχασε τον Ιανουάριο του 2012), αφήνοντας τη Ράγιο με μόλις ένα «τρίποντο» στα τελευταία 13 ματς πρωταθλήματος και μόλις ένα σε 11 εντός έδρας αγώνες (1-5-5), ούσα η ομάδα με το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ της κατηγορίας στο «σπίτι» της, μετά την ουραγό Αλμερία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ