Πιο πιθανή από ποτέ η πώληση του Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα

Πιο πιθανή από ποτέ η πώληση του Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα

Ισπανικά μέσα αναφέρουν ότι ο Φρένκι Ντε Γιονγκ δεν είναι ικανοποιημένος από την κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τους Μπλαουγκράνα

Θέμα με το μέλλον του Φρένκι Ντε Γιονγκ έχει ανοίξει εδώ και λίγες μέρες στην Μπαρτσελόνα, με τον Ολλανδό μέσο να έχει… εκδηλώσει τάσεις φυγής από τους Μπλαουγκράνα.

Αυτό αναφέρει σήμερα η ισπανική ιστοσελίδα «Relevo», καθώς ο 26χρονος άσος, ο οποίους διανύει την πέμπτη σεζόν του στην ομάδα, έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου από τους Καταλανούς αφού δεν είναι ικανοποιημένος από το αγωνιστικό επίπεδο της Μπάρτσα, ενώ και ο σύλλογος δεν θα ήταν αρνητικός σε μια ενδεχόμενη πώλησή του, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια όταν και ασκούσε «βέτο».

Διαβάστε επίσης: Οσμή σκανδάλου πριν το Κηφισιά – Βόλος

Παρά το γεγονός ότι, ο Ντε Γιονγκ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον Τσάβι, ο ίδιος είναι απογοητευμένος με την τρέχουσα κατάσταση της Μπάρτσα. Θεωρεί ότι οι προσδοκίες με τις οποίες υπέγραψε στον σύλλογο δεν έχουν ικανοποιηθεί ενώ και η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στους Μπλαουγκράνα, δεν τους επιτρέπει να διεκδικήσει το Champions League , μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες του Ολλανδού όταν υπέγραψε στη Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, και η Μπάρτσα έχει αμφιβολίες για τον Ντε Γιονγκ, αφού εξέλιξή του δεν ήταν η αναμενόμενη και ο σύλλογος δεν θα έλεγε όχι σε μια ικανοποιητική, από οικονομικής πλευράς, πρόταση. Οι διοίκηση των Καταλανών το έχει πάρει απόφαση ότι θα πρέπει να πουλήσουν έναν από τους σημαντικούς τους παίκτες… και ο Ντε Γιονγκ είναι από το φαβορί.

Ο Ολλανδός έχει υψηλή χρηματιστηριακή αξία, ενώ αρκετοί αγγλικοί σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Επιπλέον, είναι ένας από τους πιο καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της Μπάρτσα, αφού τη φετινή σεζόν λαμβάνει 24,8 εκατ. ευρώ, όπως προβλέπει το συμβόλαιό του. Τέλος, η Μπαρτσελόνα χρειάζεται να κάνει μια μεγάλη πώληση μέχρι τις 30 Ιουνίου προκειμένου να ισοσκελίσει τον φετινό της υπολογισμό και η πώληση του Ντε Γιονγκ μπορεί να «τονώσει» την οικονομία του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ