Παναιτωλικός: Εκτός ο Σενγκέλια με Ατρόμητο

Παναιτωλικός: Εκτός ο Σενγκέλια με Ατρόμητο

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για τον Παναιτωλικό, με τον Λεβάν Σενγκέλια να τραυματίζεται στην τελευταία προπόνηση και να μένει εκτός αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (10/2, 19:30), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Γιάννης Πετράκης καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τους Περιστεριώτες, χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λέβαν Σενγκέλια, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν ακολούθησε την αποστολή. Εκτός από τον Γεωργιανό μεσοεπιθετικό, οι Αγρινιώτες έχουν ακόμα τρεις απουσίες, αφού διαθέσιμοι δεν είναι ούτε οι Μπακάκης (ενοχλήσεις στον προσαγωγό), Μπαλντασάρα (δεν έχει ακόμη αποθεραπευτεί) και Καπίνο.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας σε παίκτες: «Δείξαμε τις δυνατότητές μας, το ταβάνι μας είναι πολύ υψηλό» (vid)

Αντιθέτως, για πρώτη φορά στην αποστολή των «καναρινιών» βρέθηκε ο νεοαποκτηθέντας, κεντρικός αμυντικός, Τζίμι Ταμπίτζε.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:

Ταμπίτζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ