Mπέτις: «Έδεσε» τον Πετσέλα μέχρι το 2026 (pic)

Mπέτις: «Έδεσε» τον Πετσέλα μέχρι το 2026 (pic)

Ο Χερμάν Πετσέλα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπέτις και με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσει να φοράει την «βερδιμπλάνκο» φανέλα μέχρι το 2026

Για… πάντα στην Μπέτις ο Χερμάν Πετσέλα! Ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «βερδιμπλάνκος» και με αυτόν τον τρόπο θα παραμείνει κάτοικος Ανδαλουσίας μέχρι το 2026.

Διαβάστε επίσης: Η ατάκα του Γιαννακόπουλου: «Όταν βρίζουν παράγοντες γιατί δεν το κάνουν…»

Έτσι, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι θα κρατήσει τον 32χρονο Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την Αργεντινή, για ακόμα ένα χρόνο απ’ ότι αναμενόταν, αφού το προηγούμενο συμβόλαιό του έληγε το 2025. Ο Πετσέλα είναι πρώτος αρχηγός του ισπανικού συλλόγου, από τότε που έφυγε ο Χοακίν, ενώ είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας σε όλα τα χρόνια παρουσίας του στην Ισπανία.

Ο άλλωτε παίχτης των Ρίβερ Πλέιτ και Φιορεντίνα, είναι ένα θρύλος για την σύγχρονη ιστορία της Μπέτις αφού έχει πραγματοποιήσει συνολικά 169 συμμετοχές σε δύο θητείες με τους «βερδιμπλάνκος» (2015-2017, 2021-…), ενώ έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Copa del Rey το 2022.

Η Μπέτις ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό μέσω ενός βίντεο που τον παρουσιάσει ως πολεμιστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ