Ο Ραούλ Γκαρθία έγινε ο τρίτος παίκτης της La Liga που έφτασε τα 600 παιχνίδια (pic)

Ο Ραούλ Γκαρθία έγινε ο τρίτος παίκτης της La Liga που έφτασε τα 600 παιχνίδια (pic)

Έγραψε ιστορία ο Ραούλ Γκαρθία στο χθεσινό παιχνίδι της Μπιλμπάο με την Αλμερία αφού με την χθεσινή του συμμετοχή έφτασε τα 600 παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Μπορεί η Μπιλμπάο να «κόλλησε» στο 0-0 χθες βράδυ κόντρα στην Αλμερία και να έχασε έδαφος στην μάχη που κάνει για ένα εισιτήριο του Champions League της επόμενης σεζόν, ωστόσο αυτό το παιχνίδι θα μείνει αξέχαστο στον Ραούλ Γκαρθία.

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει το Champions League με Ρεάλ και Σίτι να ρίχνονται στη «μάχη»

Κι αυτό γιατί, ο αειθαλής επιθετικός των Βάσκων με την χθεσινή του συμμετοχή έφτασε τις 600 στο ισπανικό πρωτάθλημα κι έγινε μόλις ο τρίτος που το καταφέρνει αυτό. Οι άλλοι δύο που βρίσκονται μπροστά του στην σχετική λίστα είναι οι Θουμπιθαρέτα και Χοακίν που έχουν παίξει συνολικά 622 παιχνίδια στην La Liga. Επομένως, ο 37χρονος άσος θα χρειαστεί ακόμα 23 εμφανίσεις προκειμένου να σπάσει το ρεκόρ.

«Το εκτιμώ πολύ αυτό και σημαίνει πολλά για μένα, για ότι βρίσκεται πίσω από αυτό και για την προσπάθεια τόσων χρόνων», ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος επιθετικός, ενώ για το χθεσινό αποτέλεσμα πρόσθεσε:

«Δεν χρειάζεται να βρίσκουμε δικαιολογίες. Προσθέσαμε έναν βαθμό, αλλά πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα».

Ο Γκαρθία έχει καταγράψει μία μεγάλη καριέρα στην Ισπανία φορώντας την φανέλα των Οσασούνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο κι έχει σκοράρει συνολικά 111 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ