Αυτό είναι το ποσό που θα ζητήσει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ

Αυτό είναι το ποσό που θα ζητήσει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ μοιάζει... φευγάτος από την Μπαρτσελόνα και οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να ακούσουν προσφορές για τον Ολλανδό, έχοντας ένα συγκεκριμένο ποσό στο μυαλό τους.

Η Μπαρτσελόνα αρχικά ήθελε να «δέσει» με νέο πολυετές συμβόλαιο τον Φρένκι ντε Γιόνγκ, αλλά επειδή ο διεθνής Ολλανδός μέσος είναι δυσαρεστημένος από την κατάσταση της ομάδας και σκέφτεται να φύγει στο τέλος της σεζόν, η ομάδα της Βαρκελώνης εξετάζει σοβαρά να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο Ντε Γιονγκ έχει συμβόλαιο, που ολοκληρώνεται το 2026, και οι Καταλανοί αναμένεται να ζητήσουν 100 εκατ. ευρώ για τον παραχωρήσουν, όπως σχετικά αποκαλύπτει η αθλητική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

Ο Ντε Γιόνγκ δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει την περίπτωση περικοπών στις αποδοχές του, που το προτείνει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα και σκέφτεται τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο 26χρονος διεθνής μέσος φέτος μετράει σε 22 ματς 1 γκολ, ενώ με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» έχει συνολικά 205 αγώνες με 16 τέρματα και 21 ασίστ. Σε περίπτωση αποχώρησης του είναι δεδομένο πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κινηθεί για την απόκτηση του, ενώ και η Τσέλσι αναμένεται να μπει στη «μάχη» για τα δικαιώματα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ