Aτλέτικο Μαδρίτης – Λας Πάλμας 5-0: «Πένταρα» πριν το ματς με την Ίντερ

Aτλέτικο Μαδρίτης – Λας Πάλμας 5-0: «Πένταρα» πριν το ματς με την Ίντερ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες (5-0) κόντρα στην Λας Πάλμας κι έφτασε την Μπαρτσελόνα στην τρίτη θέση. Πλέον οι ροχιμπλάνκος στρέφουν το βλέμμα τους στο ματς με την Ίντερ για το Champions League την προσεχή Τρίτη

H Aτλέτικο Μαδρίτης αν και παρατάχτηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή της , δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Λας Πάλμας (5-0) στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της La Liga, επιστρέφοντας στις νίκες. Οι ροχιμπλάνκος, με αυτό τον τρόπο έπιασαν την Μπαρτσελόνα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στους 51 βαθμούς, και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρησης της προσεχής Τρίτης (18/2,22;00) με την Ίντερ για την φάση των «16» του Champions League.

Διαβάστε επίσης: «Παραλήρημα» Τερλέγκα για ομοφυλόφιλους: «Δεν γουστάρω να τον π…νει ο γιος μου» (Vid)

Ο Γιορέντε με δύο γκολ από το πρώτο μέρος (15’, 20’) άνοιξε τον δρόμο για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ την σκυτάλη στην επανάληψη πήρε ο Κορέα, ο οποίος με άλλα δύο τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 (47’, 62’).

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντεπάι τρία λεπτά πριν το τέλος (87’) σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση από την Ατλέτικο Μαδρίτης, που έφτασε στο πιο παραγωγικό της βράδυ παίζοντας χωρίς τους δύο πρώτους σκόρερ της ομάδας, Μοράτα και Γκριεζμάν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ