Λουτσέσκου: «Πίκρα για τον αποκλεισμό, οδηγός για το μέλλον η εμφάνιση»

Λουτσέσκου: «Πίκρα για τον αποκλεισμό, οδηγός για το μέλλον η εμφάνιση»

Κρατάει την εμφάνιση του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό.

Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, παρά τον αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην Cosmote TV.

Διαβάστε επίσης: Το deal της δεκαετίας και η βίλα των 12.000.000 ευρώ: Έτσι μοίρασαν την χρυσή περιουσία τους Βανδή – Νικολαΐδης

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για την κατάσταση του Μπάμπα: «Δεν έχω ενημέρωση, ξέρω ότι είναι οκ στην υγεία του, είναι θέμα 1-2 ημερών για να μπορεί να είναι απόλυτα καλά. Προφανώς προέχει η υγεία του».

Για τον αποκλεισμό στα πέναλτι: «Πραγματικά σήμερα κυριαρχήσαμε, μας μένει η πίκρα και η αναστάτωση για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός στα πέναλτι. Δείξαμε ότι επιστρέψαμε μετά από κακή περίοδο, ότι μπορούμε να παράξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για το μήνυμά του προς του παίκτες για τη συνέχεια: «Είχαμε πει ότι ήρθαμε εδώ θέλοντας να πάρουμε την πρόκριση και το καταφέραμε. Με το 0-2 ήταν καλά τα πράγματα, η εμφάνιση αυτή να είναι οδηγός μας για το μέλλον. Αυτό το ποδόσφαιρο παρήγαμε πιο πριν μέχρι με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Παίζει ρόλο η τύχη και τα συναισθήματα στα πέναλτι, είναι μία διαφορετική διαδικασία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ