Άρης: Τα δεδομένα για Βέλεθ

Άρης: Τα δεδομένα για Βέλεθ

Η κατάσταση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς οι ενοχλήσεις υποχώρησαν και το πιθανότερο είναι να προλάβει το εκτός έδρας ντέρμπι της Τετάρτης (28/2) με τον Παναθηναϊκό.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Φραν Βέλεθ, καθώς μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι ενοχλήσεις, για τις οποίες έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Βόλο, υποχώρησαν και το πιθανότερο είναι ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης (28/2) με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Βόλο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης.

Διαβάστε επίσης: Μια όμορφη Κυριακή, το Αγρίνιο, ο Βόλος και το CAS…

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις συναρμογής, ταχύτητες και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (28/02, 21:00), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ