Xωρίς τον Γκριζμάν η Ατλέτικο στην ρεβάνς με την Μπιλμπάο

Xωρίς τον Γκριζμάν η Ατλέτικο στην ρεβάνς με την Μπιλμπάο

Χωρίς τον Αντουάν Γκριζμάν θα παραταχθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης στην ρεβάνς του «Σαν Μαμές» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα ημιτελικά του Copa del Rey.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης καλείται να ανατρέψει το προβάδισμα της Αθλέτικ Μπιλμπάο και να προκριθεί εκείνη στον τελικό του Copa del Rey, με την αυριανή ρεβάνς στο Σαν Μαμές (29/2,22:30) να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Ολυμπιακός έφτασε ξανά στους «16» του Youth League: Η τάξη του Τσιμίκα και του Ανδρούτσου που έχασε στα πέναλτι…

Ωστόσο, ο προπονητής των ροχιμπλάνκος, Τσόλο Σιμεόνε, καλείται να καταστρώσει τα πλάνα με μια σημαντική απουσία. Ο Αργεντίνος προπονητής δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αντουάν Γκριζμάν, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο αρχισκόρερ των κολτσονέρος, αποκόμισε ένα διάστρεμμα στο δεξί πόδι στον αγώνα με την Ίντερ και δεν θα δώσει το «παρών» στον επαναληπτικό του Σαν Μαμές.

«Ο Γκριζμάν έκανε μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρει, ωστόσο δεν θα αγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό λόγω του τραυματισμού του», επιβεβαίωσε ο Σιμεόνε που χάνει το μεγαλύτερο «όπλο» του προκειμένου να φτάσει στην ανατροπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ