Διπλό «πλήγμα» στην Μπαρτσελόνα με Πέδρι και Ντε Γιονγκ

Διπλό «πλήγμα» στην Μπαρτσελόνα με Πέδρι και Ντε Γιονγκ

Η Μπαρτσελόνα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό το μέγεθος των τραυματισμών του Πέδρι και του Ντε Γιονγκ, χωρίς όμως να καθορίζει το διάστημα της απουσίας τους

Η Μπαρτσελόνα όχι μόνο δεν κατάφερε χθες βράδυ να νικήσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-0) και να μειώσει την διαφορά της από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ρεάλ, αλλά έφυγε και «λαβωμένη» από το Σαν Μαμές χάνοντας με προβλήματα τραυματισμών τους Πέδρι και Ντε Γιονγκ.

Διαβάστε επίσης: Σοκ: Πέθανε στα 46 της η πρώην αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου (pic)

Οι μπλαουγκράνα, αφού πρώτα οι δύο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, με επίσημη ενημέρωσή τους το πρωί της Δευτέρας (4/3) γνωστοποίησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αμφότεροι, ωστόσο δεν καθόρισαν το διάστημα της απουσίας τους με την κατάστασή τους να επανεκτιμάται συνεχώς.

Ο Ολλανδός υπέστη διάστρεμμα του έξω πλάγιου συνδέσμου του δεξιού του αστράγαλου. Ο 26χρονος άσος τραυματίστηκε αφού παρέμεινε στο γήπεδο για 25 λεπτά, όταν σε ένα άλμα με τον Ουνάι Γκόμεθ προσγειώθηκε άτσαλα και ζήτησε αλλαγή.

Από την άλλη, ο μέσος από τα Κανάρια Νησιά τραυματίστηκε στον ορθό μηριαίο του δεξιού του ποδιού, και θα βρεθεί στα… πιτς για τρίτη φορά την φετινή σεζόν.

Μια τέτοια εξέλιξη προβληματίζει ιδιαίτερα τον Τσάβι καθώς οι επιλογές του στην μεσαία γραμμή μειώνονται σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ