Μπράμπετς: «Θέλουμε να φέρουμε το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό»

Μπράμπετς: «Θέλουμε να φέρουμε το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό»

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε για την πρόκριση του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου και για τη μεγάλη επιθυμία όλων στον σύλλογο.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρόκριση του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου, τονίζοντας παράλληλα πως άπαντες εντός της ομάδας θέλουν να φέρουν το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο.

Διαβάστε επίσης: Η λογική του ρεπό από τον Μεντιλίμπαρ, η… Τούμπα, η Μακάμπι, ο Ροντινέι και το πρόβλημα με Αλεξανδρόπουλο

Όσα είπε ο Μπράμπετς στην Cosmote TV:

Για το ματς: «Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση στον τελικό. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για να καταφέρουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Δεν σκεφτόμαστε τον τελικό, γιατί την Κυριακή παίζουμε με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί το Κύπελλο να είναι ο στόχος μας, αλλά ακόμα αργεί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα, αλλά θα το δούμε την κατάλληλη ώρα».

Για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο: «Επιτέλους, ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν σκοράραμε».

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη που ήταν χαρούμενος μετά την πρόκριση: «Ναι ήταν, αλλά δεν τον είδαμε, έμεινε πάνω στην κερκίδα και πανηγύριζε από εκεί».

Για τους πανηγυρισμούς στο φινάλε: «Θέλουμε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου και να το φέρουμε στον Πύργο τον Λευκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ