Επιστροφή στην La Liga για τον Πέπε Μελ (pic)

Επιστροφή στην La Liga για τον Πέπε Μελ (pic)

Ένα μήνα σχεδόν μετά την αποχώρησή του από τον ΟΦΗ, ο Πέπε Μελ βρήκε την επόμενη ομάδα του, αφού η Αλμερία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού

Ο Πέπε Μελ, μετά το σύντομο πέρασμά του από την χώρα μας για λογαριασμό του ΟΦΗ, βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του επιστρέφοντας στην La Liga.

Μόλις έναν μήνα μετά την απόλυσή του από τους Κρητικούς, ο Μελ επιστρέφει στους πάγκους. Ο 61χρονος τεχνικός γυρίζει στην Ισπανία, όπου θα αναλάβει το δύσκολο έργο να σώσει την ουραγό Αλμερία από τον υποβιβασμό.

Διαβάστε επίσης: Πήρε… «γεύση» από ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός AKTOR (pics)

Η Αλμερία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 10 βαθμούς, χωρίς να έχει πανηγυρίσει ούτε μια νίκη σε 28 αγωνιστικές, ενώ βρίσκεται στο -14 από τη Θέλτα και τη σωτηρία. Η ουραγός της La Liga προχώρησε στην λύση της συνεργασίας της με τον Γκαίθκα Γκαριτάνο και λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μελ.

Αυτή θα είναι η δέκατη ομάδα που αναλαμβάνει ο πολύπειρος τεχνικός στην Ισπανία, αφού στο παρελθόν έχει προπονήσει τις Μούρθια, Τενερίφη, Χετάφε, Αλαβές, Βαγιεκάνο, Μπέτις, Λα Κορούνια, Λας Πάλμας και Μάλαγα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ