Ισπανικές «σειρήνες» για Βαγγέλη Παυλίδη

Ισπανικές «σειρήνες» για Βαγγέλη Παυλίδη

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ένας από τους τρεις επιθετικούς που βρίσκονται στο στόχαστρο της Σεβίλλης σε περίπτωση αποχώρησης του Εν Νεσίρι, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει πέραση και στην Ισπανία με τελευταία δημοσιεύματα να φέρνουν στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Έλληνα επιθετικό.

Ωστόσο, σε σημερινό ρεπορτάζ η ιστοσελίδα «la colina de nervion» αναφέρει ότι ο 26χρονος φορ της Αλκμάαρ βρίσκεται στο στόχαστρο και της Σεβίλλης αφού οι Ανδαλουσιάνοι θεωρούν τον διεθνή άσο ιδανικό αντικαταστάτη του Γιουσέφ Εν Νεσίρι που αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Πάσπαλι: «Βλέποντας τον Ολυμπιακό να παίζει, θεωρείς πως είναι το φαβορί κόντρα στην Παρτίζαν»

Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα ο Μαροκινός επιθετικός είναι πιθανό να πάει στη Μίλαν και τονίζει πως η 7 φορές κάτοχος του Europa League έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις επιθετικών και μια από αυτές είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Οι άλλες δύο περιπτώσεις που εξετάζει η Σεβίλλη σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, είναι ο Σαντιάγκο Χιμένες της Φέγενορντ και ο Τάις Νταλίνγκα της Τουλούζ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ