Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα δεν βρίσκει τον κατάλληλο προπονητή και προσπαθεί να μεταπείσει τον Τσάβι

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα δεν βρίσκει τον κατάλληλο προπονητή και προσπαθεί να μεταπείσει τον Τσάβι

Την πρόθεση της Μπαρτσελόνα να διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Τσάβι και μετά το τέλος της φετινής σεζόν, αποκάλυψε η αγγλική Athletic

Ο Ζοάν Λαπόρτα δεν μπορεί να βρει τον κατάλληλο προπονητή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα και κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τον Τσάβι στον πάγκο των Καταλανών.

Μπορεί ο 44χρονος προπονητής να έχει ανακοινώσει από τις 27 του Ιανουαρίου και εκείνη την εντός έδρας ήττα με 5-3 από τη Βιγιαρεάλ, ότι θα αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, όμως οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να του αλλάξουν γνώμη.

Διαβάστε επίσης:  Με «πρώην» παίκτη του Ολυμπιακού η ιδανική 11άδα του Μαρσέλο

Σύμφωνα με την αγγλική Athletic, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, έχει θέσει ως προτεραιότητά την παραμονή του Τσάβι, αφού δεν έχει καταφέρει να βρει τον αντικαταστάτη του ενώ συνεχίζει να τον θεωρεί ως τον ιδανικότερο για να ολοκληρώσει το πρότζεκτ που είχε ξεκινήσει από το τέλος του 2021, όταν και ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου.

«Ο Τσάβι γνωρίζει τι θέλουμε. Είναι δικιά του απόφαση, εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να τον κάνω να αναθεωρήσει», δήλωνε πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων ο Λαπόρτα, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα της καταλανικής «Sport», ο Άγιαξ έχει δείξει ενδιαφέρον προκειμένου ο Τσάβι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ολλανδών, με τους ανθρώπους του Αιάντα να εκτιμούν την ικανότητά του να εργάζεται με νέους παίκτες, όπως κάνει και στην Μπαρτσελόνα και ότι μπορεί να ηγηθεί του πρότζεκτ τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ