Με «πρώην» παίκτη του Ολυμπιακού η ιδανική 11άδα του Μαρσέλο

Με «πρώην» παίκτη του Ολυμπιακού η ιδανική 11άδα του Μαρσέλο

Ο Βραζιλιάνος μπακ και άλλωτε θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast του Podpah, αποκάλυψε ποια είναι η καλύτερη 11άδα συμπαικτών που είχε ποτέ

Ο Βραζιλιάνος μπακ της Φλουμινένσε, Μαρσέλο, παραχώρησε συνέντευξη στο podcast του Podpah και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια είναι η καλύτερη 11άδα συμπαιχτών που είχε στην καριέρα του.

Ο άλλωτε θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αρχικά αναφέρθηκε τον καλύτερο προπονητή με τον οποίο έχει συνεργαστεί, επιλέγοντας το δίδυμο των Ζινεντίν Ζιντάν και Φερνάντο Ντινίζ, του τωρινού προπονητή του στη Φλουμινένσε.

Διαβάστε επίσης: «Ντόμινο» εξελίξεων με τους προπονητές στη Euroleague: Μετά τον Αταμάν ο… Πασκουάλ

Στην εστία ο 36χρονος άσος, επέλεξε τον Κοσταρικανό Κέιλορ Νάβας, αντί του Ίκερ Κασίγιας. Μοιράστηκε τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης και με τους δύο, εκεί όπου γνώρισε και τον Ρομπέρτο ​​Κάρλος, ο οποίος επιλέχθηκε για το αριστερό άκρο της άμυνας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, απαρτίζεται από τους Σέρχιο Ράμος και Τιάγκο Σίλβα και η άμυνα ολοκληρώνεται με τον πρώην παίχτη του Ολυμπιακού, Ραφίνια.

Η ιδανική μεσαία γραμμή του Μαρσέλο είναι πλήρως η Ρεάλ Μαδρίτης, επιλέγοντας τους Κασεμίρο, Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς, την τριάδα δηλαδή που έκανε τους Μερένχες κυρίαρχους του Champions League την τελευταία δεκαετία, κατακτώντας 5 φορές την κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Ένας άλλος πρώην συμπαίκτης της «Βασίλισσας», ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μοιράζεται την ιδανική επίθεση του Μαρσέλο μαζί με τον Νεϊμάρ και τον Ρονάλντο, με τον οποίο μοιράστηκε μια σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, την πρώτη του Μαρσέλο και την τελευταία του «Φαινόμενου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ