Γρανάδα – Βαλένθια 0-1: Στο κόλπο της Ευρώπης οι «νυχτερίδες»

Γρανάδα – Βαλένθια 0-1: Στο κόλπο της Ευρώπης οι «νυχτερίδες»

Η Βαλένθια νίκησε με 1-0 στην έδρα της Γρανάδα και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη.

Ο 23χρονος Πορτογάλος μέσος, Αντρέ Αλμέιδα, εξελίχθηκε σε «χρυσή» αλλαγή της Βαλένθια στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της La Liga με την Γρανάδα.

Ο νεαρός χαφ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 57′ αντί του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Σέρχι Κανός, και 20 λεπτά μετά «υπέγραψε» τη δεύτερη νίκη των «νυχτερίδων» στην τελευταία εξάδα αγώνων, με 1-0.

Διαβάστε επίσης: Δεν υπάρχει αυτό το λαχείο!

«Τρίποντο», που βάζει γερά την Βαλένθια σε τροχιά… Ευρώπης, ενώ από την άλλη, η σημερινή εντός έδρας ήττα (5η συνεχόμενη) για την Γρανάδα ήταν η «ταφόπλακα» στις ούτως ή άλλως ελάχιστες ελπίδες που υπήρχαν για παραμονή στην La Liga και η ομάδα του Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ θα ακολουθήσει την Αλμερία στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Γρανάδα: Μπατάλια, Μέντεθ(65’ Ρίκαρντ), Ρούμπιο, Μιγκέλ, Νέβα, Ρουίθ(79’ Αρέζο) , Γκουμπάου, Κορμπενό(57’ Βόσβιακ), Πελίστρι, Ουζούνι(79’ Βιγιάρ), Μπογέ

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι, Φουλκιέ(57’ Βάσκεθ), Τσενκ, Μοσκέρα, Κορέια, Πεπέλου, Χάβι Γκέρα, Φραν Πέρεθ(70’ Πίτερ), Ντιέγκο Λόπεθ, Ντούρο(86’ Μαρί), Κανός(57’ Αλμέιδα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ