Δεν υπάρχει αυτό το λαχείο!

Δεν υπάρχει αυτό το λαχείο!

Με Φαλ και Μιλουτίνοφ να σου… κάτσει τέτοιο «λαβράκι» σαν τον Ράιτ; Μην σου τύχει αντίπαλε, όποιος και να είσαι, όπου και να είσαι…

Ούτε ο ίδιος ο Μπαρτζώκας δεν πιστεύω ότι περίμενε αυτό που συμβαίνει με τον Μωυσή που επέλεξε εν μέσω κρίσης (σ.σ. σοβαρό τραυματισμό Μιλουτίνοφ την χειρότερη στιγμή) να φέρει, όχι απλά για ένα-δύο μήνες αλλά για 1,5 χρόνο. Σε έναν Ολυμπιακό που έχει την καλύτερη φροντ λάιν της Ευρώπης με Φαλ, Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ να σου… κάτσει τέτοιο λαχείο με τον Μόουζες Ράιτ το λες και… υπερβολή!

Και σίγουρα, το λες και μεγάλη ατυχία για όποιον βρεθεί στο διάβα του Ολυμπιακού αυτό το κρίσιμο διάστημα που ακολουθεί σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα. Ο Ράιτ που μάγεψε και στο Βελιγράδι με 20 πόντους και ένα απίθανο τρίποντο στο φινάλε που ουσιαστικά χάρισε το ροζ φύλλο που οδηγεί τον Ολυμπιακό στην 6αδα, που ήταν ο πρώτος του στόχος και τον πάει μέχρι τέλους για την 4αδα παρότι έτσι και αλλιώς οι ελπίδες πλέον είναι αντικειμενικά πολύ λίγες.

Διαβάστε επίσης: Από το -3 να περιμένει…

Όμως για σκεφτείτε, ποιος από την Μονακό ή την Μπαρτσελόνα που θα βρει λογικά μπροστά της με πλεονέκτημα έδρας θα θέλει αυτή την ομάδα που μέσα στις επόμενες μέρες μπαίνουν και οι Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ στο «πανηγύρι»; Και πόσο… δύσκολη γίνεται η δουλειά του Μπαρτζώκα που θα πρέπει να τους χωρέσει όλους. Ο Μπαρτζώκας που στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα που πάντα με τον Ολυμπιακό τα δίνουν όλα έβαλε για τα καλά στο κόλπο και τον Μήτρου-Λονγκ που ήταν εξαιρετικός και θα ήταν… τέλειος αν δεν είχε χάσει τις δύο βολές στο φινάλε και δεν είχε μπλέξει ο Ολυμπιακός με μια ακόμη αγχωτική άμυνα που ευτυχώς βγήκε.

Ο Ολυμπιακός που πραγματικά δύσκολα θα βρεθεί στο παρελθόν τέτοιο «λαβράκι» από το πουθενά, όπως βρήκε με τον Ράιτ. Ο τύπος δεν είναι απλά χρήσιμος, είναι πρωταγωνιστής! Και είναι σταθερά πρωταγωνιστής! Έκανε πλάκα στον Λεσόρ στον τελικό του Κυπέλλου και στο ματς της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ και κάνει ένα παιχνίδι σέντερ που έλειπε από το ρεπορτόριο του Ολυμπιακού. Εσχάτως και με τρίποντο! Ένας δυναμίτης που καρφώνει, κατεβάζει μπάλα και διασχίζει το μισό γήπεδο με άνεση, ντριμπλάρει, ποστάρει, πασάρει, σουτάρει! Με εντυπωσιακά ποσοστά και νούμερα. Ένα παιδί που μέχρι πρότινος έπαιζε κάπου χαμένος στην Τουρκία. Και τώρα πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Ο Ράιτ που έκανε ρεκόρ στην Ευρωλίγκα με 20 πόντους, 19 είχε με τον ΠΑΟ, 15 με την Άλμπα στην πρεμιέρα του με τα ερυθρόλευκα. Ο τυπάς αυτός στα 10 ματς που έχει παίξει έχει 100 πόντους, ήδη δηλαδή 10 πόντους μέσο όρο, 2.5 ριμπάουντ μ.ο. σχεδόν ένα κόψιμο κάθε ματς και 12,1 PIR.

Τι άλλο να κάνει; Θα μπορούσαν βεβαίως, Μπαρτζώκας και ερυθρόλευκοι να ευχαριστήσουν τον ΠΑΟ που δεν τον πήρε όταν μπορούσε, για τους δικούς του λόγους. Θα το έχουν μετανοιώσει φαντάζομαι και το κακό για αυτούς είναι πως θέλοντας και μη στην Ελλάδα θα τον βρουν σίγουρα μπροστά τους.

Μαζί με όλη την υπόλοιπη παρέα. Μπορεί και στην Ευρωλίγκα, ο ΠΑΟ άλλωστε έχει στο χέρι του το πλεονέκτημα, μπορεί κάλλιστα με την εξαιρετική εικόνα που έχει τελευταία να πάει στο Φάιναλ-4 και να πετύχει ένα όνειρο χρόνων και κάπου εκεί να συναντήσει ξανά τον «αιώνιο» αντίπαλο του. Πάμε μακριά όμως, μέρα μέρα. Έως τότε ας απολαύσουμε τον Ράιτ και την «αρμάδα» του Μπαρτζώκα πουμας κάνει και φέτος να περνάμε όμορφα παρακολουθώντας την. Και να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ